Patlama Sonrası Foça Halkı Tepkili

İzmir ' in Foça İlçesinde sabah saatlerinde Askeri servis aracına düzenlenen bombalı saldırıya Foçalı vatandaşların tepkileri sürüyor.
Son Dizisi Pkk 


Sabah saatlerinde yaşanan olayda Terör örgütü Pkk üyeleri, Askerleri taşıyan servis aracına uzaktan kumandalı bombayla saldırarak 2 askeri şehit etmiş 8 ' i ağır 30 Askeri ' de yaralamıştı. Foça halkı tarafından büyük tepkiyle karşılanan olayda vatandaşlar terör örgütüne kin kusarken, halk terör örgütü üyelerinin son bir yılda çeşitli eylemlerde bulunduklarını belirtirken, “Son dönemde burada çeşitli duyumlar alıyoruz. Ormanlarımızı yakanlar onlar. Buralarda olduklarını ve zarar verecek eylemleri hazırladıklarını duyduk. Bir tedirginlik ortamı hakimdi” diye konuştular. Son saldırı nedeniyle halkın son derece huzursuz olduğunu belirten Foçalı vatandaşlar, “Bu durumun sorumlusu devlettir. Devlet böyle bir yerde bile bu tür bir eylem yapılmasına engel olamamıştır. Bu kayıplara ne zamana kadar susulacak merak ediyoruz” diye konuştular.

Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
9 Ağustos 2012 Perşembe günü yayınlandı