Özel eğitim öğrencileri hayallerini uçurdu

Motivasyon Otobüsünün Gölcük yolculuğu görüntüleri
Engelliler Haftası Meslek Okulu Kullar Öğrenciler Irak 

-Kudret Armağan tarafından yapılan motivasyon eğitimi
-Özel Eğitim öğrencilerinin uçaklara yazdığı hayallerini uçurması
-Özel eğitim meslek okulu öğrencisi Mustafa Sarmaz ile röportaj
-Özel eğitim meslek okulu 12’inci sınıf öğrencisi Cansel Ertem ile röportaj
-Özel eğitim meslek okulu öğrencisi Hacer Akcan ile röportaj
-20 yaşındaki özel eğitim meslek okulu öğrencisi Turan Ferlikaş ile röportaj
-Öğrencilerin eğlencesi
-Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Meslek Yüksek Okulu (MYO) Öğretim Görevlisi Kudret Armağan ile röportaj
-Simav Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Tayyar Madak ile röportaj
-Etkinlik sonu genel görüntü

( KÜTAHYA )- Simav Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri, motivasyon eğitimi gönüllüsü Kudret Armağan ile birlikte hayallerini Gölcük yaylasında uçurdu KÜTAHYA

- Kütahya’nın Simav ilçesinde, motivasyon otobüsüyle yapılan eğitim seminerleri devam ediyor. Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Meslek Yüksek Okulu (MYO) Öğretim Görevlisi Kudret Armağan tarafından hazırlanan proje kapsamında, Gölcük Yaylasında engelliler haftası münasebetiyle motivasyon otobüsüyle bir etkinlik düzenlendi.
Simav Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri, hayallerini model uçakların kanatlarına yazarak uçurdular. Simav’a 20 kilometre uzaklıkta bulunan bin 450 rakımlı Gölcük Yaylasına gelen öğrenciler, gönüllerince eğlendi. Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksek Okulu İnsan Kaynakları Bölümü Öğretim Görevlisi Kudret Armağan "Motivasyon otobüsümüzle bugün, Simav Özel Eğitim Okulu öğrencilerimizi alıp, bulundukları sınıf ortamlarından otobüsümüze misafir ettik. Kısa bir yolculuktan sonra bin 450 rakımlı Gölcük Yaylasında, motivasyon eğitimlerimizi gerçekleştirdik, onlara enerjilerimizi yürekten sevgimizle birlikte ağırladık. Öğrencilerimiz okullarına bırakacağız, ancak motivasyon otobüsü yolculuğuna devam edecek” dedi.
Simav Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Tayyar Madak ise “Bugün Simav Meslek Yüksek Okulu tarafından hazırlanan olduğu motivasyon eğitimi etkinliğine Simav Özel Eğitim Okulu olarak katıldık. Öğrencilerimiz yapmış oldukları uçaklara hayallerini yazdılar ve bin 450 rakımlı Gölcük Yaylasından uçurdular. İnşallah öğrencilerimizin bütün halleri gerçekleşir. Yapılan bu etkinliğin 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında olması daha anlamlı ve bizi onurlandıran bir çalışma oldu” diye konuştu.
(MEİ-KA
16 Mayıs 2019 Perşembe günü yayınlandı