Özcan Yeniçeri: Mit tırlarının durdurulması vatan hainliğidir

MHP'li Özcan Yeniçeri, Paralel yapının Türkiye'yi 'terör örgütlerine yardım eden ülke' gibi göstermek için MİT TIR'larına baskın yapması olayıyla ilgili ' MİT tırlarının durdurulması vatan hainliğidir ' dedi.
Latif Şimşek Türkiye Cumhuriyeti Rasim Ozan Kütahyalı Özcan Yeniçeri Teşkilatı Mahsusa 


Beyaz Tv'de Latif Şimşek'in sunduğu ' Dinamit ' programına konuk olan MHP Ankara Milletvekili, paralel yapıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Mit tırlarının durdurulmasını ' Vatan hainliği ' olarak değerlendiren Özcan Yeniçeri ' Ülkeniz üzerindeki değişik hesaplar yüzünden siz sürekli izlenirsiniz. Ajanlık ve istihbarat faaliyetleri bunun için vardır. Bugün paraleli kullanırlar, yarın marksistleri kullanırlar. Bunlar vardır ve olacaktır. ' dedi.

MİT TIRLARININ DURDURULMASI VATAN HAİNLİĞİDİR
' Devlet içinde devlet olmaz ' diyen Yeniçeri sözlerini şöyle sürdürdü;

Millet içinde millet olmaz, bayrak içinde bayrak olmaz. Kim ki devletin içinde bir devlet yapılanması meydana getiriyor. PKK gibi, paralel yapı gibi bunlar yok edilmelidir ve yok edilecektir. Mit tırlarının vatan haniliğidir. Bir devletin ortaya koymuş olduğu gizli politikalar vardır. Türkiye Cumhuriyeti Teşkilatı Mahsusa'nın ürünüdür. Bunu kimse inkar edemez.

RASİM OZAN ALKIŞLADI
Özcan Yeniçeri'nin MİT tırlarıyla ilgili yaptığı açıklamayı, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı alkışlarken ' Bu çok önemli. Bravo. ' dedi.

BEYAZ GAZETE

Latif Şimşek Hakkında
Latif Şimşek 01.05.1963 yılında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokulu Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bitiren Latif Şimşek, 1982 Yılında Ankara Merkez imam Hatip Lisesi (Şimdiki Tevfik İleri İmam Hatip Anadolu Lisesi) ni bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek okulu’na girdi. 1987 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğinde muhabir olarak çalışmaya başladı. Polis-adliye muhabirliğinden baş...
devamı
Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında
Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Derin Futbol, Ve Gol, ve Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe programlarında yorumcudur. Kütahyalı, Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008'den itibaren Kanal T'de anahaberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 içinde Kanal T'den ayrıldı ...
devamı
Özcan Yeniçeri Hakkında
1991 yılında ise Erciyes üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yönetim Organizasyon dalında "örgütlerde çatışma ve Yabancılaşmanın önlenmesinde Yönetime Katılmanın Rolü" adlı tezinin kabul edilmesiyle de doktor unvanını aldı. 1998 yılında doçent, 2004 yılında da profesör oldu. Prof.Dr. Özcan Yeniçeri, Niğde Üniversitesi'nde çeşitli aralıklarla Kamu Yönetimi Bölüm Başkanlığı, Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü...
devamı
14 Mart 2015 Cumartesi günü yayınlandı