Osman Gökçek, Şirin Payzın'a seslendi: Bunları da yazın Şirin Payzın

Ferda Yıldırım'ın moderatörlüğünü yaptığı Gündem Özel adlı programda İslamofobi, Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek tarafından perde arkasında kalan tüm ayrıntılarıyla örneklendirilerek anlatıldı.
İslam Düşmanlığı Milli Eğitim Bakanlığı Şirin Payzın İslamofobi Osman Gökçek 


Türkiye'de geçmişten günümüze kadar yapılan 'İslam Düşmanlığı'nı belgelerle ortaya koyan Osman Gökçek, Charlie Hebdo saldırısını 'Türkiye'nin Madımak'ı' olarak tabir eden Şirin Payzın ve Kadri Gürsel'e de canlı yayında seslendi.

YAZIN DA MİLLET BİR GÖRSÜN
Canlı yayında 1931 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bastırılan tarih kitabından peygamber efendimiz hakkında yazılan ibareleri gösteren Osman Gökçek, 'Şirin Payzın, Kadri bey Allah aşkına biraz da bu tarih kitaplarına bakın. Müslümanların hayatına müdahaleyi de yazın şöyle köşelerinizde de bir millet görsün.

BUNLARI DA YAZIN ŞİRİN PAYZIN
Malum medya yazsana bunları, tarihte bize neler diretilmeye kalkıldı diye? Birazcık da Müslümanlara yapılan karşı bu saldırıları yazın. Bu ülkedeki müslümanlara, tarihi kafalarına göre değiştirip yeni jenerasyona, peygamberimizi Mekke'den Medine'ye kaçtı diye gösterdiler.

BEYAZ GAZETE

Osman Gökçek Hakkında
12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda okuduktan sonra ortaokulu TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Lise öğrenimime Samanyolu Koleji’nde devam etti. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun oldu. 2002 senesinde kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği’nin 9 Mart 2003 tarihinde olan kongresinde başkanlığa seçildi. Keçiören’in ardından Ankara’da birçok ilçede derneğin örgütlenmesine yardımcı oldu...
devamı
18 Ocak 2015 Pazar günü yayınlandı