Osman Gökçek: Samimi ol Tarık Akan!

Berkin Elvan' ın gezi olaylarında hayatını kaybetmesinin birinci yıl dönümü öncesi “11 Mart' ta hayatı durdurun” mesajı veren ünlü isimler sırra kadem bastı.
Ferda Yıldırım Gündem Özel Beyaz Tv Osman Gökçek Berkin Elvan 


Beyaz TV ekranlarında Ferda Yıldırım'ın sunduğu ' Gündem Özel ' programına konuk olan Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek ise sokak çağrısı yapan sanatçılara sert çıktı.

Gökçek şu ifadeleri kullandı;

Bunların hangisi bu eyleme geldi? Sadece bir tanesi geldi galiba. Şimdi bugün Berkin Elvan olaylarına katılıp da anarşi çıkaranlara söylüyorum. Sizin için millete toplanın diyen bu sanatçılar niye sizin eyleminize gelmedi? Biraz gaza gelmeyin. Bu insanlar sizi kullanıyor. Bu insanlar sizin üstünüzden Türkiye'yi karıştırmak istiyorlar. Tarık Akan, Berkin Elvan'ı bu kadar düşünüyorsa, kendi çocuklarını göndersene.

O eylemlerde önce senin çocuklarını görelim. Elalemin çocuklarına molotof ve taş attırmak kolay. Kendi evlatlarına attır bakalım o taşları, molotofları. Bunu yapmıyorlar, çünkü kendi evlatlarının canı can. Oradaki gaza getirdikleri anarşi çıkarttıkları gençler, onların gözünde beş para etmez insanlar. Eğer etseydi bugün eylemlere giderlerdi.

Tarık abiniz size yollara toplanın derken, gidiyordu orada Yaşar Kemal'in heykelini açıyordu. Tarık Akan milleti nasıl kullanmış bakın!

Benim gibi düşünenler suç duyurusunda bulunmuşlar. Ben bu memleketin evladıyım. Sen gelip benim otobüs duraklarımı yakamazsın. Benim otobüslerimi yakamazsın. Eline molotof verip de gençleri kim tahrik ediyor ve destekliyorsa, bunların devlet tarafından ceza alması lazım. Bu sanatçıların hepsi azmettirici.

'Berkin Elvan'ın katili kim diyorlar' Berkin Elvan'ın katili sizsiniz! O çocuğun eline Molotof kokteyli verip, sokaklarda anarşi olaylarında, o çocuğu kullanan kimse, katilleri de onlardır. Berkin Elvan'ı öldürenler, bu çocukları teşvik edip sokağa döken insanlardır. Bunu da unutmamalıyız. Şimdi de gelmişler Berkin Elvancı olmuşlar. Allah aşkına bu sahtekarlıktan uzaklaşın. Bu çocuk vefat ettiyse sizin yüzünüzden vefat etti. Berkin Elvan'ı polis öldürmedi. Berikin Elvan'ı bu eylemlere sokan insanlar öldürdü.

Bunları tahrik eden ve bu çocukları sokağa tahrik eden sanatçıların kesinlikle ceza alması lazım. Bunun sorumlusu bu kişilerdir. Ondan sonra da Yaşar Kemal'in heykelinin önünde poz vereceksin. Samimi ol Tarık akan samimi.





Ferda Yıldırım Hakkında
28 Nisan 1977 Yılında Doğdu. Ankaralı olan Ferda Yıldırım , İstanbul Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği mezunu....
devamı
Osman Gökçek Hakkında
12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda okuduktan sonra ortaokulu TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Lise öğrenimime Samanyolu Koleji’nde devam etti. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun oldu. 2002 senesinde kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği’nin 9 Mart 2003 tarihinde olan kongresinde başkanlığa seçildi. Keçiören’in ardından Ankara’da birçok ilçede derneğin örgütlenmesine yardımcı oldu...
devamı
12 Mart 2015 Perşembe günü yayınlandı