Osman Gökçek: Mimar Sinan'ın ölüsüne bile zulmetmişler

Osman Gökçek Beyaz TV ekranlarında CHP döneminde Mimar Sinan'ın naaşına yapılan zulmü belgelerle ispat ederken ' Ölüsüne bile zulmettiler Mimar Sinan'ın ölüsüne. Bunlar böyle. ' dedi.
Mimar Sinan Ferda Yıldırım Gündem Özel Vandalizm Osman Gökçek 

CHP'nin tek parti döneminde kafataslarının ölçüldüğünü belgelerle açıklayan Osman Gökçek, ölülerin kafataslarının ölçüldüğünü açıkladı.

Gökçek, şu ifadeleri kullandı;

ÖLÜSÜNE BİLE ZULMETTİLER

Ölüleri çıkarmışlar. Onların kafalarını ölçmüşler. Bunlardan biri de Mimar Sinan. Şu anda Mimar Sinan'ın mezarında kafası yok. Bunları bilin, bu zulümleri ettiler bu memlekette. Ölüsüne bile zulmettiler Mimar Sinan'ın ölüsüne. Bunlar böyle. Dünyanın gıptayla baktığı Mimar Sinan'ın kafasını çıkarıyorlar mezardan, sonra kafa yerine tekrar konmuyor. Bu memlekette yaşayan herkes Mimar Sinan'a aşıktır be. Kalktınız onun kafatasını yerinden aldınız, yerine koymadınız. Daha ne yapacaksınız ki?

PADİŞAHLARIN NAAŞLARINI KÖPEKLERE YEDİRDİLER

Bir bilgi buldum ve bunun belgesini de arıyorum. Selçuklu padişahlarının naaşlarını yerlerinden çıkarıyorlar ve köpeklere veriyorlar. Susmaktan başka ne diyebiliriz ki... Sözün bittiği yer. Osmanlı düşman, Selçuklu düşman, Dersimli düşman, imamlar düşman, şeyhler düşman, Sebahattin Ali düşman, Nazım Hikmet düşman bir tek bunlar iyiymiş.

BEYAZ GAZETE

Ferda Yıldırım Hakkında
28 Nisan 1977 Yılında Doğdu. Ankaralı olan Ferda Yıldırım , İstanbul Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği mezunu....
devamı
Osman Gökçek Hakkında
12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda okuduktan sonra ortaokulu TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Lise öğrenimime Samanyolu Koleji’nde devam etti. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun oldu. 2002 senesinde kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği’nin 9 Mart 2003 tarihinde olan kongresinde başkanlığa seçildi. Keçiören’in ardından Ankara’da birçok ilçede derneğin örgütlenmesine yardımcı oldu...
devamı
5 Mart 2015 Perşembe günü yayınlandı