Osman Gökçek, Dersim katliamını belgelerle açıkladı

Osman Gökçek Beyaz TV ekranlarında CHP döneminde yaşanan Dersim Katliamı'na ilişkin belgeleri gösterdi.
Ferda Yıldırım Türkiye Gündem Özel Vandalizm Osman Gökçek 


Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, ' Gündem Özel ' programına canlı yayın konuğu oldu.

Dünden bugüne insan haklarının masaya yatırıldığı programda, tek parti döneminde Dersim'de yapılan katliam ve işkence görüntüleri ekrana getirildi.

Osman Gökçek, bu görüntülerin ekrana gelmesinin ardından, kesilmiş bir kafatası ile poz veren askerlerin fotoğrafları gösteren Gökçek ' Buna vicdan dayanır mı? Ne yaptı bu insanlar, kafalarını kesip de gülerek fotoğraf veriyorsunuz. Bize bu zulümleri uyguladılar. ' dedi.

HANGİMİZ İSTERDİK....
Daha sonra çıplak Dersimli kadınların bulunduğu bir fotoğrafı gösteren Gökçek ' Bu kadınlar çırılçıplak. Bu mudur adalet, bu mudur hukuk? Hangimiz isterdik analarımızın, kız kardeşlerimizin askerlerin önünde böyle çırılçıplak durmasını? Ama bizi bunu yaptılar.

KENDİLERİ DE SÖYLÜYOR
Alimlere, şeyhlere yaptıkları zulmün aynısını Dersim'de de yaptılar. Çünkü suçları onlar gibi düşünmemekti. Bunu sadece ben söylemiyorum. CHP'li Hüseyin Aygün de söylüyor. Hüseyin Aygün ' Dersim katliamının sorumlusu devlet ve CHP'dir. ' Bunu kendileri de söylüyorlar. Kendiniz söylüyorsanız madem, bu partiyi kapatın da yeni bir anlayış getirin.

BU SAMİYETSİZLİK DEĞİL Mİ?
Hiç bir katliam yapmamış olmasına rağmen, 3. köprüye Yavuz Sultan Selim ismini verdi Ak Parti hükümeti, 'Sen bu ismi nasıl verirsin' diye yeri göğü inlettiler. O dönemde 'Dersim'de bombalarken bu benim en heyecanlı günlerim' diyen Sabiha Gökçen'le ilgili bir tane gösteri var mı? Bu samimiyetsizlik değil mi? Ak Parti ne yaparsa yapsın hata, kendileri yapınca helal olsun alkışlayalım. İşte bu zihniyetin verebileceği bir şey yok.



Ferda Yıldırım Hakkında
28 Nisan 1977 Yılında Doğdu. Ankaralı olan Ferda Yıldırım , İstanbul Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği mezunu....
devamı
Osman Gökçek Hakkında
12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda okuduktan sonra ortaokulu TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Lise öğrenimime Samanyolu Koleji’nde devam etti. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun oldu. 2002 senesinde kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği’nin 9 Mart 2003 tarihinde olan kongresinde başkanlığa seçildi. Keçiören’in ardından Ankara’da birçok ilçede derneğin örgütlenmesine yardımcı oldu...
devamı
5 Mart 2015 Perşembe günü yayınlandı