Ortaokul öğrencileri, 'Vatan sana canım feda' dedi

Öğrencilerin sırada bekleyişi
Öğretmenler Öğretmen Terör Örgütü Öğrenciler Okul Bahçesi 

-Koreografinin yapılışı
-Öğrencilerden röp.
-Milli Eğitim Müdürü'nün konuşması

( KOCAELİ -HD) Ortaokul öğrencileri, "Vatan sana canım feda" dedi KOCAELİ

- Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan Vezirçiftliği Ortaokulu öğrencileri yaptıkları koreografi ile okul bahçesine “Vatan Sana Canım Feda” yazdılar. Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan Vezirçiftliği Ortaokulu öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekatına destek olmak amacıyla bir koreografi düzenlediler. Öğrenciler yaptıkları gösteri ile okullarının bahçesinde sırayla gelerek bir bütün halinde “Vatan Sana Canım Feda” yazdılar. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya’ da katıldı.
Gösterinin hazırlanmasında öncülük eden okul öğretmenleri, yaptıkları girişim ile birlik ve beraberliğe katkıda bulunmayı, çocukların ve gençlerin milli ve manavi değerlerine sahip çıkan bireyler olmalarına yardımcı olmayı amaçladıklarını belirttiler. Geleceğin gençlere ait olduğuna dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya yaptığı konuşmasında, “Şunu bir kez daha gördük ki geleceğimiz emin ellerde. Sizlerden çok şey bekliyoruz. Her zamankinden daha fazla çalışın. Dosta düşmana Türkiye’nin ne olduğunun, Türkiye’nin gücünün ne olduğunu gösterelim” dedi.
Afrinde çok büyük tehlikelerin olduğuna belirten Vezirçiftliği Okul Öğrenci Başkanı Bedir Adaş ise, “Afrin’e harekat düzenlememiz çok iyi oldu Türkiye Devleti açısından. Çok büyük tehlike arz ediyorlardı. Kahraman Mehmetçik oradaki hain terör örgütü yuvalarını yok edecek inşallah. Allah yardımcıları olsun” şeklinde konuştu.
Gösteri Akkaya ve öğretmenlerin beraber fotoğraf çekmeleri ile sonlandı.
23 Şubat 2018 Cuma günü yayınlandı