Ordu’da ilçelerde asfalt konforu

Asfaltlama çalışmalarından detaylar

( ORDU ) - ORDU
Yoğun Mesai Sıcak Asfalt Uzun Ömür Yol Çalışması Yağmur Suyu 


- Ordu’da ilçelerin kırsal alandaki mahalle yollarının asfaltlanması çalışmaları aralıksız sürüyor. 12 km uzunluğa sahip Akkuş ilçesi Kızılelma-Çayıralan grup yolunda asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Ordu büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ekiplerin gece gündüz demeden yoğun mesai harcadığını ifade ederek, “Bugüne kadar 18 milyon TL’lik yatırım yaptığımız Akkuş ilçemizde 15 km sıcak asfalt ve 25,5 km sathi asfalt olmak üzere toplam 40,5 km asfalt çalışması gerçekleştirdik” dedi.
Büyükşehir Belediyesinin uzun ömürlü yollar inşa ettiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Kızılelma-Çayıralan grup yolu çalışmaları kapsamında, 2000 metreküp taş duvarı ve yolu yağmur suyundan korumak için 2 bin 550 metre boru imalatı gerçekleştirdik. Biz yolu inşa ederken yalnızca asfaltı döküp geçmiyoruz. Önce yolun altyapısını sağlamlaştırıyor ve ardından üstyapı imalatını gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir olarak, vatandaşlarımızın hizmetine uzun ömürlü evladiyelik yollar sunuyoruz” diye konuştu.
Yapılan çalışma ile ilçede ulaşımın konforlu hâle geldiğini belirten Başkan Enver Yılmaz, “Büyükşehir olarak, sadece Ordu’nun sahil ilçelerine değil, en uzak noktalarına da hizmet götürüyoruz. Amacımız yatırımlarla uzak ilçeleri yakın kılmak. Bu yıl da Akkuş ilçemizde yola dair çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. 29 km sıcak asfalt ve 44 km sathi asfalt olmak üzere 73 km yolu asfalta kavuşturacağız. İlçemizde 7 km de beton yol çalışması da yapacağız. Bu yıl gerçekleştireceğimiz yol yatırımlarımızın bedeli tam 10 milyon TL” şeklinde konuştu.
(MAK)
Uzun Ömür Hakkında
Alanında uzman konuklarla sağlık ve hayata dair her şey bu programda konuşulacak... Kilo problemlerinden kalp hastalıklarına, hayatın zorluklarıyla başa çıkabilme yollarına ve birçok hastalığın teşhis ve tedavi yöntemlerini ekranlara getiriyor olacak…...
devamı
11 Haziran 2018 Pazartesi günü yayınlandı