Önce fırtına ardından sağanak yağış...Ağaçlar devrildi, caddeler göle döndü

BELEDİYE EKİPLERİNİN FIRTINADAN ZARAR GÖREN AĞAÇLARA MÜDAHALESİ
Sağanak Yağış Nadan Yaya Trafiği Irak 

-SAĞANAKTAN DETAYLAR
-GÖLE DÖNEN CADDELER
-SAĞANAK DETAY
-DEVRİLEN AĞAÇ FOTOĞRAFI

( MANİSA -ÖZEL)- Manisa’da etkili olan fırtına yerini sağanak yağışa bıraktı- Fırtınadan çok sayıda ağaç devrilirken sağanak nedeniyle caddeler göle döndü MANİSA

- Manisa’da etkili olan fırtına yerini sağanak yağışa bıraktı. Fırtına dolayısıyla çok sayıda ağaç devrilirken kuvvetli sağanak sonrası Manisa caddeleri adeta göle döndü. Manisa’da sabahın erken saatlerinde başlayan fırtına yerini şiddetli sağanak yağışa bıraktı. Fırtına nedeniyle çok sayıda ağaç devrilirken sağanakla birlikte caddeler de adeta göle döndü. Hayatın olumsuz etkilendiği Manisa’da belediye ekipleri de teyakkuza geçerek devrilen ağaçları kaldırıp, devrilme olasılığı bulunan ağaçlara da müdahale etti. Manisa’nın merkez ilçelerinden Yunusemre Belediyesi de ilçede etkili olan fırtına dolayısıyla alarma geçti. Belediye ekipleri, fırtına nedeniyle devrilen ağaçlara anında müdahale etti. Olumsuz hava koşullarının hakim olduğu kentte hem araç trafiğinin hem de yaya trafiğinin azaldığı görüldü.
Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler, Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, fırtına dolayısıyla zarar gören bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Fırtına dolayısıyla devrilen ağaçlar Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırılırken; vatandaşlara mecbur olmadıkları takdirde dışarı çıkmamaları uyarısında bulunuldu. Meteorolojiden yapılan açıklamada yağışın zaman zaman yoğunlaşacağına dikkat çeken Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, vatandaşları uyararak olumsuz hava koşullarında sorun yaşayan vatandaşların 444 62 09 numaralı Çağrı Merkezini arayabileceğini belirtti.

28 Şubat 2018 Çarşamba günü yayınlandı