Ölümden saniyelerle kurtuldu... O anlar kamerada

Olayın güvenlik kamerası
Mermerler Sadaka Kamera Güvenlik Kamerası 

-Olayın yaşandığı sokaktan görüntü
-Olayın yaşandığı sokaktaki esnaflardan röportaj
-Düşen mermer parçalarından görüntü
-Mermerin düştüğü yerden görüntü
-Genel ve detay

( KONYA -HD) - Konya’da yolda yürüyen bir kişinin iş merkezinden düşen mermer parçasının altında kalmaktan saniyelerle kurtulma anı güvenlik kameralarına yansıdı KONYA

- Konya’da yolda yürüyen bir kişinin iş merkezinden düşen mermer parçasının altında kalmaktan saniyelerle kurtulma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, merkez Karatay ilçesi Şemsi Tebriz-i Mahallesi Şeref Şirin Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir iş merkezinin ikinci katında bulunan mermer bloklardan biri koparak yere düştü. Bu sırada sokak üzerinden geçen bir vatandaş düşen mermerin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Bir adım önüne düşen mermerin parçalanmasıyla birlikte kendisini geriye doğru adan adam şans eseri ölümden döndü. Yaşanan anlar sokak üzerinde bulunan bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kameraya yansıya görüntülerde mermerin yola düştüğü ve bu sırada adamın kaçtığı görülüyor. “Verilmiş sadakası varmış” İşyerinin hemen önünde olayın yaşandığını söyleyen esnaf Armağan Öztaş, “İş yerinde oturuyorduk. Yukarıdan bir ses geldi. Büyük bir ihtimal benim levhaya değdi mermer. O sırada buradan bir arkadaş geçiyordu tam önüne düştü. Saniyeyle kurtuldu. Bir adım fazla atsa gitti. Verilmiş sadakası varmış” dedi.
Sokak üzerinde berber dükkanı olan Mehmet Mucan ise, "Sabah saat 9.30 sıralarında biz içeride otururken vatandaşın biri geçerken bir adım kala mermerden kurtardı. Eğer bir adım daha atsaydı üstüne gelecekti.Adama bir su içirdik. Adamda hiç bir şey yok. Bu mermerlerin bir an önce yapılması lazım. Müteahhit zamanında nasıl yaptıysa yapmış” dedi.

30 Nisan 2018 Pazartesi günü yayınlandı