Ölümden dönen çocuğun annesi olay anını anlattı

Hastaneden görüntü
Sadaka Kamera Gesi Uttu Irak 

-Çocuk ve annesinden görüntü
-Çocuğun annesine konuşmaları ve gülümsemesi
-Anne Hatice Oğuz Röp.
-Evden görüntü
-Caddeden görüntü
-Çocuk üzerine düştüğü otomobil
-Balkondan görüntü
-Düşme anı

( ADIYAMAN ) ADIYAMAN

- Adıyaman’da 3 yaşındaki çocuğun 4'üncü kattan otomobilin üzerine düştüğü anları Anne Hatice Oğuz anlattı. Adıyaman merkez Turgutreis Mahallesi Valilik arkasındaki İstiklal Caddesi üzerinde 4 katlı binanın 4.katında ikamet eden 3 yaşındaki Gülfidan Oğuz, balkondan aşağı baktığı esnada dengesini kaybederek park halindeki otomobilin üzerine düşmüş yaşanan olay saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedilmişti. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Gülfidan Oğuz’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaşanan olayı anlatan anne Hatice Oğuz, 3 yaşındaki kızının gözetim altında tutulduğu vücudunda her hangi bir kırık bulunmadığını belirterek kızının sağlık durumunun şuan için iyi olduğu söyledi.

Kızının sağlık durumunun iyi olmasından dolayı oldukça mutlu olduklarını verilmiş sadakalarının olduğunu dile getiren Anne Oğuz, “Babası yemeği fırına götüreceğini söyledi bende tamam dedim. Babası gidince ablasına dedim ki gel içeriye gir ki çocukta gelsin, zaten bende kapının önündeydim. 3 Defa Saadet hadi içeriye gir ki Gülfidan gelsin, tamam anne bir şey yapmıyoruz sadece konuşuyoruz dedi.
Daha sonra bir daha söyledim yine tamam anne demesiyle pat diye bir ses geldi. Bana dedi ki anne Gülfidan aşağıya düştü. Direk ben giriş kapısına yönlenerek aşağıya indim. Gittiğimde yer de baygın yatıyordu. Komşular bırakmadı ki alayım. Sonra direnerek aldım kucağıma. Gülfidan, Gülfidan dememle ağlamaya başladı.
Sonra dediler sarsma, daha sonrada ambulans geldi ve acile getirdiler. Şuan ki ile şimdiki durumu aynı. Sadece baygın gibi oda dediler belki şoktandır. Doktorlar görünürde kötü bir şeyin olmadığını söylediler ama vücuttur bomba gibi, dediler belki şimdi vücut tepki veremez ama sonra verebilir dediler. Müşahede altında kalınması gerektiğini söylediler” diye konuştu.
(CK)
6 Haziran 2018 Çarşamba günü yayınlandı