Olay yerindeki tükürük hırsızlık zanlısını yakalattı - İSTANBUL

- Güvenlik kamerası görüntüsü - Zanlıların çıkışıOlay yerindeki tükürük hırsızlık zanlısını yakalattı - Beşiktaş'ta, hırsızlık gerçekleşen evde bulunan tükürüğe yapılan DNA testi sonucu kimliği belirlenen zanlı gözaltına alındıİSTANBUL (AA) - Beşiktaş'ta, hırsızlık gerçekleşen evde bulunan tükürüğe yapılan DNA testi sonucu kimliği belirlenen şüpheli yakalandı. İstanbul polisi, 24 Ekim'de Akatlar Mahallesi Akay Sokak'taki bir evden 40 bin lira değerinde ziynet eşyası çalınmasına yönelik çalışma başlattı.Adreste inceleme yapan Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü'ne bağlı uzman polisler, evde bulunan ve hırsızlara ait olabileceği değerlendirilen tükürükten örnek aldılar.Kriminal Polis Laboratuvarı'nda yapılan DNA testinin ardından tükürüğün, evden ve araçtan hırsızlık suçlarından kaydı olan T.P'ye (19) ait olduğu tespit edildi.Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince Esenyurt'ta bir adrese düzenlenen operasyonda, şüpheli T.P. yakalandı.T.P'nin adresinde, Küçükçekmece'den çalıntı olan bir otomobil de ele geçirildi.Emniyette sorgulanan T.P'nin, 14 Mayıs'ta Küçükçekmece Cennet Mahallesi'ndeki bir otomobili, 24 Kasım'da ise Esenyurt'ta bir evden bin 500 lira ve aynı evde ikamet eden vatandaşın aracını çaldığı bildirildi.
Polis, T.P. ile suç ortağı arkadaşının, Küçükçekmece'de yaptıkları hırsızlık olayının güvenlik kamerası görüntülerini basına dağıttı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen T.P. tutuklandı. Hırsızlık olayına karışan diğer şüpheli ise aranıyor.
Hırsızlık Zanlısı Ziynet Eşyası Akalan Güvenlik Kamerası Hırsız 

13 Aralık 2017 Çarşamba günü yayınlandı