Okuduğu liseye son kez tabutla geldi

CENAZE GENELİ
Lise Öğrencisi Cenaze Namazı Lise Öğrenci Okul Bahçesi Baş Ağrısı 

-ARKADAŞLARI AĞLIYOR
-ANNE RÖPORTAJ
-ABLA RÖPORTAJ
-HAVADAN GÖRÜNTÜ
-OKUL BAHÇESİ OKUL MÜDÜRÜ KONUŞMASI
-GÖRÜNTÜ MAİLE GEÇİLECEK

( ORDU )- 4 yıldır kanser ile savaşan lise öğrencisi Büşra Yeşil sevenlerini yasa boğdu ORDU

- Ordu'nun Ünye ilçesinde lise son sınıfta okuyan ve 4 yıldır kanser ile savaşan 18 yaşındaki Büşra Yeşil, okuduğu liseye son kez tabutla geldi. Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Büşra Yeşil, tedavi gördüğü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti. Yeşil için öğrenim gördüğü okulda tören düzenlendi.
Öğretmenlerinin omzundaki tabutta okul bahçesine gelen Büşra için arkadaşları gözyaşı döktü. “Haziranı beklemeden mezun olmayı seçti” Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Ayşe Akyol, "Büşra haziranı beklemeden erkeden mezun olmayı tercih etti. Evlat candır, geleceğimizdir, umutlarımızdır. Evimizin çiçeği, okulumuzun çiçek bahçesindeki bir gonca gülümüzdür. Goncagül açmadan solmuştur. Ben Büşra'ya Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
“Bir fidanım gitti” En son ameliyatından sonra doktorlarında bir ümit beklemediğini söyleyen ve ayakta durmakta güçlük çeken anne Bakiye Yeşil, "Büşra'm 11 gündür hastanede. Bu hastalığı üç sene önce kızımın baş ağrısıyla başladı.
Dün 12 gibi vefat ettiğini öğrendim. Ailemizden bir fidanımız eksildi" diye konuştu.
En büyük ablası Neslihan Elmacı diğer iki kız kardeş Gizem ve Elif Yeşil kardeşlerinin cenazesinde gözyaşlarına boğulurken baygınlık geçirdi. Okul bahçesinde Büşra için dualar edildikten sonra helallik alındı. Arkadaşları Büşra'yı gözyaşları içinde okuldan uğurlarken Bakiye ve Cemal Yeşil çiftinin 4 kızından üçüncüsü olan Büşra, Ünye Merkez Büyük Cami'de cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yiğitler Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi. Cenazeye Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da katıldı.

12 Ekim 2018 Cuma günü yayınlandı