Öğrencilerine karneyi verdi, sonra kaldığı pansiyonda intihar etti

Olay yerinden detay
Temizlik İşçisi Müzik Öğretmeni Polis Ekipleri Öğrenciler Öğretmenlik 

-Cenazenin çıkarılışı
-Şahsın fotoğrafı

( SİVAS -HD)- Sivas'ta Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde Müzik Öğretmeni olan şahıs öğrencilerine karnelerini verdikten sonra kaldığı pansiyonun mescidinde su borusuna kendisini asarak yaşamına son verdi SİVAS

- Sivas'ta Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde Müzik Öğretmeni olan şahıs öğrencilerine karnelerini verdikten sonra kaldığı pansiyonun mescidinde su borusuna kendisini asarak yaşamına son verdi. Olay saat 16.00 sıralarında Ferhatbostan Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin pansiyonunda meydana geldi. Müzik öğretmeni Adem Kaptan (44) bugün öğrencilerine karne dağıttıktan sonra kaldığı öğretmenlik yaptığı lisenin pansiyonuna geldi. Ailevi sorunlar yaşadığı ve bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen müzik öğretmeni pansiyonun mescidinde iple kendisini su borusuna astı. Pansiyonda çalışan temizlik işçisi tarafından mescitte su borusuna asılı bulunan müzik öğretmeni için 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verildi.
Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde öğretmenin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından öğretmenin cenazesi Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
8 Haziran 2018 Cuma günü yayınlandı