Öğrencilerden oluşan koro Yeşilçam müziklerini seslendirdi

KUTLAMA ALANI
Öğretmenler Öğretmen Öğrenciler 

-ÖĞRENCİLER
-ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ
-PROTOKOL
-RÖPORTAJLAR

( ANTALYA ) ANTALYA

- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 99. Yılı, Antalya’da düzenlenen gösteriler ve etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde öğrencilerden oluşan koro, Yeşilçam müziklerini seslendirdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 99. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Antalya’da çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu, ardından makamlar öğrencilere devredildi. Karaalioğlu Parkı’nda ise geniş kutlama programı düzenlendi.
Programa Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, okul müdürleri, öğrenciler, aileleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Alanların Türk Bayrağı ile donatıldığı kutlamada, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı canlandırıldı. Ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, gösteriler yapıldı. Öğrencilerin dans gösterileri, izleyenler tarafından yoğun ilgiyle izlendi. Aynı zamanda öğrencilerden oluşan koro, Yeşilçam müziklerini seslendirdi. “Çocuklar bu bayramda oyun oynamalı” 23 Nisan’ın güzel bir anlamı olduğuna değinen Nur Büyüksütçü (11), Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu günü çocuklara armağan ettiğini hatırlattı. Büyüksütçü, gösteride yer aldığını ve bunun oldukça eğlenceli olduğunu belirtti.
Büyüksütçü, “Bence bütün çocuklar bu bayramda oyun oynamalı ve sevilmeli” dedi.

26 Nisan 2019 Cuma günü yayınlandı