Öğrencilerden Mehmetçik'e destek yürüyüşü - MUĞLA

- Öğrencilerden Mehmetçik'e destek yürüyüşü - Yürüyüşe katılan öğrencilerden detay görüntüler - Öğrencilerin meydana yürümesi - Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel'in konuşmasıÖğrencilerden Mehmetçik'e destek yürüyüşü - Muğla 'da 4 bin lise öğrencisi, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik'e destek için yürüdüMUĞLA (AA) - Muğla 'nın Marmaris ilçesinde 4 bin lise öğrencisi Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda yer alan Mehmetçik için yürüyüş düzenledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "Marmaris Gençliği Şühedanın İzinde" etkinliği kapsamında 4 bin lise öğrencisi Mehmetçik'e destek için Atatürk Caddesi'nde bir araya geldi.Ellerindeki Türk bayraklarıyla Atatürk Meydanı'na yürüyen öğrenciler, "Her Türk asker doğar", "Mehmetçik Afrin'de yalnız değilsin", sloganı attı.Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, etkinliğe katılan öğrencileri kutlayarak, "İşte Türk milleti bu, işte Türk evladı bu. Söz konusu vatan olunca gerisi teferruat oluyor. Her şeyi bir kenara bırakırız. Gerekirse biz de şehit oluruz. Canı gönülden siz gençleri kutluyorum. Sizler bu yağmurda yürüdünüz bize umut ve gurur verdiniz." ifadelerini kullandı.Şehitler için saygı duruşunda bulunan öğrenciler, İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra alandan ayrıldı.
Saygı Duruşu Lise Öğrencisi Lise Öğrenci Öğrenciler Yalnız Değilsin 

Yalnız Değilsin Hakkında
Nerede bir gözyaşı, nerede kanayan bir yara, nerede derdine derman arayan varsa işte orada ‘Yalnız Değilsin’ var… Duygu Çuhadar’ın sunduğu, televizyon programcılığında usta bir ekip tarafından hazırlanan ‘Yalnız Değilsin’, hafta içi her gün 12:30'da Beyaz TV'de... Sizler de her konuda çekinmeden ‘Yalnız Değilsin’ ekibine 0 212 333 33 83 – 84-85-86 telefonlarından ulaşabilirsiniz. Ayrıca 0549 813 34 32 numaralı Whatsapp ihbar hattına her konudaki...
devamı
16 Şubat 2018 Cuma günü yayınlandı