ODTÜ aile şirketi mi oldu? Osman Gökçek açıkladı

İnşaat bölüm mühendisliğinde Mustafa Tokyay isminde bir profesör olduğunu Beyaz TV'de yayınlanan ' Dinamit' isimli programda dile getiren Gökçek, Tokyay'ın eşi Nuray Tokyay'ın ve kızı Talia Ekin Tokyay'ın da aynı bölümde görev yaptığını ifade etti.
Dinamit Ahmet Acar Osman Gökçek 


Bunun yanında aynı bölümde yine aynı aileden 2 kişinin öğretim görevlisi olarak görev yaptığını belirten Osman Gökçek “Sinan Turhan Erdoğan isminde bir doçent doktor var. Babası Turhan Y. Erdoğan da orada profesör. Bu bilgileri ODTÜ'nün web sitesinden aldım” dedi.

REKTÖRÜN AİLESİ DE ODTÜ'DE
Rektör Ahmet Acar'ın hanımı oğlu ve gelininin de ODTÜ'de görev yaptığını sözlerine ekleyen Gökçek, öğretim üyeliği için sınav açıldığı zaman Anadolu'dan gelen insanların ODTÜ'ye nasıl girebileceğini sordu.

İnşaat mühendisliği bölümünde görev yapan ve aynı ailelerden olan bireylerin üniversiteye başka bölümden giriş yaptığını da söyleyen Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü; “Talia Hanım ve Sinan Bey başka bölümü kazanıyorlar. Daha sonra 2 isim de dikey geçişle inşaat mühendisliğine geçiyorlar, yani babalarının olduğu bölümlere geçiyorlar.”
Dinamit Hakkında
Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, her Pazar farklı konukların yorumlarıyla saat 16:45’da Beyaz Tv'de......
devamı
Osman Gökçek Hakkında
12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda okuduktan sonra ortaokulu TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Lise öğrenimime Samanyolu Koleji’nde devam etti. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun oldu. 2002 senesinde kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği’nin 9 Mart 2003 tarihinde olan kongresinde başkanlığa seçildi. Keçiören’in ardından Ankara’da birçok ilçede derneğin örgütlenmesine yardımcı oldu...
devamı
2 Ocak 2016 Cumartesi günü yayınlandı