Ödemiş Devlet Hastanesinde çocuklara palyaço hizmeti - İZMİR

- Gönüllü palyaçonun çocuklarla ilgilenmesi - Çocuğu hastanede yatan Özlem Beykal'ın konuşması - Gönüllü palyaço Kenan Özdemir'in konuşmasıÖdemiş Devlet Hastanesinde çocuklara palyaço hizmetiİZMİR (AA) - Ödemiş Devlet Hastanesinde tedavi gören çocuk hastalar için ücretsiz palyaço hizmeti sunuluyor.Hastane yönetimine ücretsiz palyaço hizmeti vermek için başvuran Kenan Özdemir, çocuk hastaların yüzünü güldürmek için 4 aydır onlarla vakit geçiriyor.Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Ömer Koçak, çocuk servisinde çocukları tedavilerinin yanı sıra güzel vakit geçirmelerini istediklerini belirterek, "onları nasıl mutlu edebiliriz" şeklinde bir arayışa girdiklerini söyledi.

Koçak, "Ödemişli gönüllü bir palyaçomuz Kenan Özdemir de süreç ne kadar uzun olursa olsun hiçbir ücret almadan onları eğlendirebileceğini söyledi.

Yaklaşık 4 aydan beri haftanın belli günlerinde çocuk servisi bölümünde tüm çocukları eğlendirmek için elinden geleni yapmaya devam etmektedir." diye konuştu.
Çocukları çok sevdiğini dile getiren gönüllü palyaço Kenan Özdemir de "Normal garsonluk mesleğimin dışında palyaçoluk yapıyorum. Hastanede tedavi gören çocukların yüzlerinin gülmesi benim de yüzümü güldürüyor. Hiçbir maddi beklentim yok. Sadece hasta çocukların yüzleri gülsün, bu benim için yeter." dedi.
Ödemiş Devlet Hastanesinde çocuk servisi bölümünde yatan hastalardan Mustafa Ozan Beykal'ın annesi Özlem Beykal, hasta oğlunun palyaço ile çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Ödemiş Devlet Hastanesi çocuk bölümünde yatan oğlum palyaçoyu karşısında görünce birden değişiyor. Ve onunla mutlu oluyor." dedi.

Hastane 

15 Eylül 2018 Cumartesi günü yayınlandı