Niksar Belediyesi halka “Eğlenceli” hizmet sundu

NİKSAR BELEDİYESİ EĞLENCE MERKEZİ,
Yarış İnşaat Alanı Bolat Eğlence Merkezi 

-ÇOCUKLAR 23 NİSAN’DA EĞLENDİ,
-ÇOCUKLAR ÜCRETSİZ ŞEKİLDE GÜN BOYU EĞLENDİ

( TOKAT ) TOKAT

- Tokat’ın Niksar ilçesinde belediye tarafından yaptırılan eğlence merkezi dualar eşliğinde açıldı, açılışta çocuklar oyun oynamak için adeta izdiham yaşadı. Niksar Belediyesi bir ilke imza atarak yaklaşık 9 Bin metrekare alana inşa edilen İş Merkezinin bin m2’lik eğlence bölümünü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sonrasında açılışını gerçekleştirdi. İlk gün dolayısıyla ücretsiz hizmet veren eğlence merkezinde çocuklar oyun makinelerini kullanmak için adeta birbirleriyle yarıştı. Yoğun bir katılımın olduğu açılışta kısa bir konuşma yapan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, halkın daha sosyal yaşaması için canla başla çalıştıklarını ve Niksar’a böyle bir eğlence merkezi inşa etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sosyal belediyecilik adına birçok başarılı projeye imza attıklarını belirten Başkan Özcan; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında bu eğlence merkezimizin açılışının daha uygun olduğunu düşündük. Şu an içerisinde bulunduğumuz ve belediye iş merkezi olarak nitelendirdiğimiz adını böyle koyduğumuz bir proje. Ama burası bir kompleks, yaklaşık 9 Bin m2 inşaat alanına sahip. Bu 9 Bin m2 alanda öncelikle açılışını gerçekleştireceğimiz bin m2’den daha büyük bir alanda eğlence merkezimiz var. İçerisinde değişik yaş guruplarına yani 0-10 ile 10 yaşın üzerindeki gençlerimize ve büyüklerimize göre planlanmış bir eğlence merkezimiz var. İçerisinde gençler ve büyükler için bovlingimiz var. Bowling salonunun yanı sıra; cafe, langırt, basket makinası, gibi çocuk oyun makinaları ile çocuk top havuzumuz da mevcut” dedi.
Başkan Özcan konuşmasını yapılan hizmetin Niksar’da hayırlı olması dileklerinde de bulunarak noktaladı. İlçe Müftüsü Ali Canbolat’ın yaptığı duanın ardından Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Özdilek Özcan ve katılımcılar tarafından eğlence merkezinin açılış kurdelesi kesilerek içerisi gezilip bilgiler alındı.
23 Nisan 2018 Pazartesi günü yayınlandı