Niğdeli şehit tekbirlerle uğurlandı

şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı tören alanına gelirken
Cenaze Namazı Siyasi Parti Alabalık Köy Mezarlığı Kız Kardeş 

-askerler başında nöbet tutarken
-askerin fotoğrrafından görüntü
-anneden görüntü
-cenaze namazından görüntü
-kalabalıktan görüntü
-baba ve kardeşten görüntü
-şehidin fotoğrafı

( NİĞDE ) NİĞDE

- Hatay'da sınır bölgesinde gerçekleştirilen devriye görevinde Suriye tarafından Türkiye'ye yasa dışı geçmeye çalışanları yakalamak için müdahale edildiği sırada meydana gelen silah kazasında şehit olan Piyade Onbaşı Ertuğrul Üstün memleketi Niğde'de toprağa verildi.
Şehit Üstün'ün cenazesi, Hatay'dan hava yoluyla Nevşehir'e oradan da kara yoluyla Niğde'nin Kayırlı köyündeki baba evine getirildi.
Burada helallik alınmasının ardından şehit Üstün, meydanda kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Şehidin annesi ve yakınları tabuta sarılarak göz yaşı döktü. Şehidin kız kardeşi Gamze de tabuta sarılarak "Vatan sağolsun, gurur duyuyorum" dedi.
Şehidin kardeşi Refik Üstün'ün de Iğdır'da vatani görevini yaptığı ve tören için Niğde'ye geldiği öğrenildi. Törene, şehidin babası Ramazan, annesi Gülsüm Üstün ve yakınlarının yanı sıra Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

18 Mayıs 2019 Cumartesi günü yayınlandı