Niğde’den Mehmetçiğe 5 bin paket kavurma

törenden görüntü
Polis Misyon Güvenlik Güçleri Et Kavurma Akarca 

-konuşmalar
-kavurmalardan görüntü

( NİĞDE ) NİĞDE

- Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiklere destek olmak için Niğde’den 100’er gramlık 5 bin paket kavurma gönderildi. Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu bahçesinde düzenlenen törene Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal, Niğde Cezaevi Savcısı Mustafa Seymen, Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ramazan Fidanoğlu, Niğde Kapalı İnfaz Kurumu Müdürü Osman Yağcı, kurum personelleri, hükümlü ve mahkumlar katıldı.
Daha önce 10 bin 760 paket kavurma gönderdiklerini ifade eden Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ramazan Fidanoğlu, konuşmasında şunları söyledi: “Mukaddes vatanımızı, aziz milletimizi payidar kılmak için Afrin’de kahramanca mücadele eden, vatana hizmet yolunda can veren, güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu, onlara maddi manevi her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu göstermek adına Afrin’de bulunan askerlerimize ulaştırmak üzere yaklaşık 5 bin paket et kavurma gönderiyoruz. Yakın bir zaman önce de yine yaklaşık 10 bin 760 paket et kavurmasını Afrin’de fedakarca görev yapan Mehmetçiklerimize göndermiştik." Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez ise, “Operasyona katılan kahraman askerimiz ve polisimiz için ne yapsak azdır. Onlar gözlerini kırpmadan bizler için vatanımız için canlarını feda ediyorlar ve canlarını ortaya koyuyorlar. Bizde bu amaçla ne yapabiliriz diye düşündük ve bir araya geldik ve çeşitli kurumlardan da destek alarak cezaevi bünyesinde faaliyete geçen kavurma atölyemizde Afrin’deki harekata katılan askerlerimize bir nebze olsun yardımcı olabilmek, onlara maddi ve manevi desteğimizi gösterebilmek açısından çeşitli kurumlardan aldığımız yardım ile 5 bin adet kavurmayı askerlerimize ve polisimize göndereceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Niğde Adliyesi, Niğde Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve diğer illerin cezaevi personellerinin destekleriyle 100’er gramlık 5 bin paket kavurma, yapılan duanın ardından uğurlandı.
8 Mart 2018 Perşembe günü yayınlandı