Niğde'de yeni yılın ilk bebeği dünyaya geldi

- Hastaneden detay - Bebeği hemşirenin getirmesi - Bebek ve protokolden detay - Alpaslan Kavaklıoğlu'nun bebeğe ismini vermesi - Bebeğin babası Soner Kuzucu'nun konuşması - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan'nın konuşması - Bebekten detay Niğde Devlet Hastanesinde yeni yılın ilk bebeği dünyaya geldi.Kadın Doğum Polikliniğine dün saat 17.30'da başvuran Soner - Mukaddes Kuzucu çiftinin yeni yılın ilk dakikalarında sezaryanla bir erkek çocukları oldu.İsmini Eymen koydukları 3 kilo 900 gram ağırlığındaki bebek, hastanenin ve yeni yılın ilk bebeği oldu. Bebeğin ismini ise hastaneyi ziyaret eden AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu kulağına ezan okuyarak verdi.Çocuğun babası Soner Kuzucu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni yılın ilk dakiklarında baba olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Çocuğu ziyaret edenlere teşekkür ettiğini belirten Kuzucu, "2018 yılı vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah çocuğumuz da vatana millete karşı güzel bir çocuk olur. Çok mutluyum heyecanlıyım, inşallah ömrü de kaderi de güzel olur. Yeni yılın ilk bebeği, çok şanslıyız." dedi.
Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan ise Milletvekili Kavaklıoğlu'nun ismini koyduğu bebeğin vatana ve millete hayırlı bir evlat olmasını diledi.Bebeğe, Kavaklıoğlu ve Niğde Valisi Yılmaz Şimşek birer çeyrek altın taktı.
Bebek Hastane Çeyrek Altın Allah Yeni Yıl 

1 Ocak 2018 Pazartesi günü yayınlandı