NEVÜ'de mezuniyet heyecanı - NEVŞEHİR

- NEVÜ'de mezuniyet heyecanı - Kültür ve Turizm Bakanlığı semah ekibinin gösterisi - Öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi - Yüksek lisansının tamamlayan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'e başarı belgesinin verilmesi - NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'nın konuşması - Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'in konuşması - Kep atma töreniNEVÜ'de mezuniyet heyecanı - NEVÜ bünyesindeki fakülte ve meslek yüksekokullarında derece elde eden 42 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi - Törende, yüksek lisansını tamamlayan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'e de başarı belgesi verildiNEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde (NEVÜ) mezuniyet töreni düzenlendi.
NEVÜ Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki programda, üniversite bünyesindeki fakülte ve meslek yüksek okullarda başarı elde ederek ilk üç dereceyle mezun olan 42 öğrenci katıldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı semah ekibinin gösterisi ile başlayan programda konuşan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, mezun öğrencilere iş hayatında başarı diledi.Üniversite eğitimini insanlar için sosyolojik bir sınıf hareketi olarak gördüklerini dile getiren Bağlı, "Buradan hareketle gelecekte neler yapabileceğinizi daha sağlıklı idrak edebilirsiniz. Eğitim hayatınızdan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum." dedi.
Tarih bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen de Hasan Ünver'in 24 Haziran'da yapılacak milletvekili seçimi için aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere istifa etmesiyle boşalan Nevşehir Belediye Başkanlığı görevine başlamanın ve mezuniyetin heyecanını birlikte yaşadığını belirtti.
Yüksek lisans programını bu dönem tamamladığını aktaran Seçen, "Şuan hem şehrin yeni belediye başkanı olarak hem de üniversitenin öğrencisi olarak iki sıfatla karşınızdayım. Mezun olan öğrencilerin, medeniyetler beşiği bu şehirden özlemle ayrılacağına emimin. Tüm mezun öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarı diliyorum." şeklinde konuştu.
Öğrencilere protokol üyelerince başarı plaketlerinin takdim edildiği törende, NEVÜ Rektörü Bağlı, Seçen'e başarı belgesi verdi.Tören, öğrencilerin, keplerini havaya atmasının ardından, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Belediye Başkanı Medeniyetler Milletvekili Seçimi Yüksek Lisans Mezuniyet Töreni 

11 Mayıs 2018 Cuma günü yayınlandı