Nazlı Çelik'i kızdıran haber

Çin'de 2 yaşındaki çocuğunu ' Hamburgeri ' düşürdüğü için acımasızca döven anneye, Star Tv spikeri Nazlı Çelik tepki gösterdi.
Nazlı Çelik Çin Star Tv 

Çin'de bir anne hamburgeri yere düşürdü diye çocuğunu tekme tokat dövdü.Görüntülerde olay kadar dehşet verici olan ise restoran çalışanının çocuğun dayak yemesini film gibi izlemeseydi.
Çin'de yaşanan dehşet verici olay Star Haber'de ekrana gelirken, haber bitimi Nazlı Çelik acımasız anneye de, duyarsız restoran çalışanına da tepki gösterdi.
SÖYLEYECEK SÖZ BULAMUYORUM
Nazlı Çelik ' Hani uluorta çocuğunu döven bu kadına laf bulamıyorum. Ama akılımda o çocuğun nerede olduğu, hala şiddet görüp görmediği var. Umarım birileri bu küçücük masum çocuğu o kadının elinden kurtarmıştır. O kadına söyleyecek daha çok şey var ama ya tüm bunlara tanıklık eden o adamın kılının kıpırdamamasına ne demeli? ' sözleriyle tepki gösterdi.
BEYAZ GAZETE


Nazlı Çelik Hakkında
ABD'nin Boston sehrinde Emerson College'da hem televizyon hem psikoloji alanında eğitim gördü. Türkiye'ye döndükten sonra uzun süre muhabirlik ve programcılık yaptı. Çelik, 1999 yılında NTV'de başladı. 2002 yılında Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığının davetlisi olarak Beyaz Saray ve Pentagon gezilerini içeren bir eğitim gördü. 2005 yılında Erdoğan Aktaş'la beraber Kenan Işık döneminde Star TV'ye geçti ve 2006 yılından beri Star Hab...
devamı
19 Mart 2015 Perşembe günü yayınlandı