Müşteri olarak geldiği kafe sahibinin telefonunu böyle çaldı

-Güvenlik kamerası-
Kamera İnternet Kafe Hırsız Cep Telefonu Irak 

-Olaydan gününden önce gelmesi
-Müşteri gibi masaya oturması
-Olay günü gelmesi ve oturması
-İşletmecinin lavaboya gitmesi
-Hırsızın telefonu çalması
-Çantasını alıp kaçması
-Genel ve Detay

( İSTANBUL -ÖZEL)- Önce müşteri olarak geldi sonra hırsız olarak çaldı- Sancaktepe’de genç hırsız, müşteri olarak geldiği internet kafe sahibinin ertesi gün cep telefonunu çaldı İSTANBUL

- Sancaktepe’de bir internet kafeye müşteri olarak gelen genç hırsız, ertesi gün yine geldiği kafedeki işletmecinin cep telefonunu çaldı. Hırsızın müşteri olarak geldiği gün ve hırsızlık yaptığı an kameralara yansıdı. Olay, önceki gün saat 13.00 sıralarında Sancaktepe Sarıgazi’de meydana geldi. İddiaya göre, hırsızlık olayından 1 gün önce akşam saatlerinde müşteri gibi internet kafeye gelen genç hırsız, sırtındaki çantasını bıraktıktan sonra dışarıya çıktı. Ardından tekrar içeri giren hırsız oturduğu bilgisayarda oyun oynandıktan sonra kafeden çıktı. Ertesi gün öğle saatlerinde aynı kafeye gelen hırsız, yine bilgisayarın başına oturarak oyuna oynamaya başladı.
Önce müşteri sonra hırsız olarak geldi Ancak hırsız bir yandan oyun oynarken diğer yandan da işletmecinin masasından kalkmasını bekledi. Dakikalar sonra hırsız, işletmecinin masadan kalkarak lavaboya gitmesini fırsat bilerek bilgisayar başından kalktı. Etrafı kolaçan eden hırsız, kaşla göz arasında iş yeri sahibinin cep telefonunu çaldı. Hırsız ardından çantasını da alarak kafeden çıkıp kayıplara karıştı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. İş yeri sahibinin şikayetinin ardından güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis, hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.
25 Eylül 2018 Salı günü yayınlandı