Müslüm Gürses Öldü Haberlerine Cevap (Son Sağlık Durumu)

Müslüm Gürses öldü mü? haberleri doğru değil. Müslüm Gürses'in son durumu nasıl? Müslüm Gürses'in son sağlık durumu nasıl? Müslüm Gürses'in son sağlık durumu ile ilgili eşi açıklamalarda bulundu. Eşi Muhterem Nur Müslüm Gürsesin son durumunu kamuoyu ile paylaştı.
Seda Sayan Doktorlar Dizisi Muhterem Nur Müslüm Gürses Habertürk 


Müslüm Gürses ile ilgili üzücü haber hayat arkadaşı Muhterem Nur'dan geldi. Habertürk televizyonuna konuşan Nur, 'Artık ümit kesildi' dedi.Büyük usta Müslüm Gürses'in durumunun geçtiğmiz günlerde iyiye gittiği açıklanmış, sanatçının normal odaya alınması konuşuluyordu.Kasım ayında by-pass ameliyatı geçiren; sonrasında karaciğer ve böbrek yetmezliği sorunu yaşayan, Müslüm Gürses'in yoğun bakım süreci uzadı. 59 yaşındaki sanatçı akciğerinde gelişen enfeksiyon sebebiyle uyutuluyor.

Üç hafta uyutulması planlanan sanatçının hayat arkadaşı Muhterem Nur bir an olsun hastaneden ayrılmıyor. Bugüne kadar suskunluğunu koruyan Nur, Gürses'in sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi.

' Ümidim kesildi. Doktorlar durumunu aydınlık görmüyorlar. 3 aydır yatakta, her tarafı yara içinde. Giderken dönüp arkasına öyle bir baktı ki, bir daha dönemeyecek dedim. Eğer geri dönerse bu bir mucize olur. Durumu kötüye gidiyor. Artık ümit kesildi. ' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

AKCİĞERLERİNDE PROBLEM VAR

Basında Müslüm Gürses'in yoğun bakıma kaldırıldığı haberlerine ilişkin Takmaz, ' Yalan yanlış şeyler yapıyorlar. Bunları kim neden yapıyor bilmiyorum. Zaten sanal ortamda da sık sık bu tür haberler çıkıyor. Dostları sevenleri panik içerisinde beni arıyorlar. Ben yaklaşık 3 aya yakın oldu buradayım, Müslüm bey hala yoğun bakımda. Müslüm bey yoğun bakımdan çıkmadı ki tekrar yoğun bakıma girsin. Bir ara düzeldi çok iyiydi, her şeye istekte bulunuyordu, rahattı. Hatta odaya bile almayı düşünüyorduk fakat son dakika akciğerde bir problem çıktı. Ondan dolayı yoğun bakımdan çıkamadık ' dedi.
İYİYE GİDİYOR

Müslüm Gürses'in uyutarak antibiyotiklerle tedavisinin devam ettiğini açıklayan Takmaz, ' Sanırım uyutmalarının nedeni de hareket etmemesi lazım. Şu anda iyiye gidiyor solunum cihazından çıkartamadılar. Yoğun bakım doktorlarıyla hemşirelerle görüşüyoruz. Şu anda herhangi bir korkulacak durum yok. Bir müddet daha sanırım yoğun bakımda kalması gerekiyor. Sonuç olarak iyiye gidiyor tehlike arz eden bir olay yok ' diye konuştu.
ÖLDÜ DİYE ARIYORLAR

Menajer Takmaz, sanat dünyasından 'geçmiş olsun' için aramayıp basında çıkan 'öldü' haberlerini duyunca arayanları ise vefasız olarak değerlendirdi. Takmaz, ' Sevenleri ve hayranları sık sık arıyor. Sanat dünyasından pek arayan var yok diyemem. O konuda İbrahim Bey sağ olsun arıyor. Müslüm bey sanal ortamda 'öldü' deniliyor arayanlar oluyor. Bu adam 3 aydır burada arayıp geçmiş olsun demiyorlar öldü olayı olunca arıyorlar. Bu biraz vefasızlık gibi geliyor. Seda Sayan çok yakından ilgileniyor sağ olsun, her zaman arar ' dedi.




Seda Sayan Hakkında
Ünlü şarkıcı, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusu Seda Sayan'ın gerçek ismi Aysel Gürsaçer'dir. Türkiye'nin ilk haftalık kadın dergisi olan Seda Magazin'in editörüdür. Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Seda Sayan'ın ismi sık sık vergi rekortmenleri listesinde geçmiştir. Sabah kuşağında yaptığı "Kadın Programları" ve yıllardır izleyicilerin beğenisini kazanması, istikrarlı bir şekilde devam ...
devamı
30 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı