Muş Valisi Gündüzöz, görevine başladı

Düzenlenen karşılamadan genel görüntülerMakamdan genel görüntülerİlker Gündüzöz açıklaması - Muş Valisi İlker Gündüzöz: - " Muş 'u hak ettiği noktaya getirebilmek adına askerimizle, polisimizle, belediyemizle, milletvekillerimizle ve en önemlisi halkımız ile önemli çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz"MUŞ (AA) - Valiler Kararnamesi ile Muş Valiliğine atanan İlker Gündüzöz, göreve başladı.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Mevzuat ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı görevinden Muş Valiliğine atanan Gündüzöz için Valilik önünde karşılama töreni düzenlendi.
Ardından makamına geçen Vali Gündüzöz, burada yaptığı açıklamada, hep birlikte Muş 'u daha huzurlu ve aydınlık yarınlara taşımak istediklerini söyledi.

Yaklaşık 10 yıldır İçişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevlerde bulunduğunu anlatan Gündüzöz, şöyle konuştu:"Devletimizin çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra bugünden itibaren Muş 'ta göreve başlayacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Muş 'u hak ettiği noktaya getirebilmek adına askerimizle, polisimizle, belediyemizle, milletvekillerimizle ve en önemlisi halkımız ile önemli çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın Bakanımızın selamlarını siz değerli Muş halkına iletmenin sevincini yaşıyorum."
Polis 

6 Kasım 2018 Salı günü yayınlandı