Muş'ta altyapı çalışmaları devam ediyor

- - Yapılan alt yapı çalışmalardan detaylar - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ile röportajMUŞ (AA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, kentte çalışmaların her alanda hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Asya, yaptığı açıklamada, İstasyon Caddesi'nde devam eden alt ve üstyapı çalışmalarının fiziki gerçekleşmesinin yüzde 70'e yaklaştığını belirtti.
Asfalt, refüj ve aydınlatma çalışmalarına başladıklarını aktaran Asya, "Altyapının olmadığı bir ilde üstyapıda ne yaparsan yap geçicidir. Yıkıma mahkumdur. Dolasıyla biz bu işe kökünden çözüm bulmak adına hem kanalizasyon şebekelerimizi, hem içme suyu şebekelerimizi, hem yağmur suyu kanallarımızı, hem elektrik, hem Türk Telekom, hem doğalgaz çalışmalarını bir bütün olarak bitiriyoruz." dedi.
Mahalleler arasındaki yol, kaldırım ve altyapı çalışmalarının bir çok noktada hızlı şekilde sürdüğünü belirten Asya, şunları kaydetti:"Hedefimiz göletli park olarak inşa ettiğimiz parkımızı Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Millet Bahçesi olarak bir ay içerisinde hizmete sunmuş olmaktır. Rutin çalışmalarımız, içme suyu çalışmalarımız da devam etmektedir. Ancak özellikle alt ve üstyapı çalışmalarımızı yaparken halkımıza rahatsızlık olarak dokunan toz, duman, su kesintisine kadar çamurdan yol kesmelerine kadar sebatla, sabırla göstermiş oldukları metanetlerine minnettar olduğumuzu belirtmek isterim."
Doğalgaz Su Kesintisi Kanalizasyon İçme Suyu Yağmur Suyu 

20 Eylül 2018 Perşembe günü yayınlandı