Muş'ta 119 konut için kura çekimi yapıldı

İstiklal Marşı'nın okunması
Saygı Duruşu Bebek Arabası Şehit Yakını Öğretmenevi Cep Telefonu 

-Ailelerin konutlar hakkında TOKİ yetkilileri tarafından bilgilendirilmesi
-Ailelerden detay
-Kuraların noter huzurunda çekilmesi
-Şükran Soylu Röp.
-Gazi Ahmet Özdemir Röp.
-Fatma Avcı Röp.

( MUŞ ) MUŞ

- Muş'ta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından satışa sunulan 119 adet 3+1 konut için kura çekimi yapıldı. Muş merkez Kale Mahallesi’ndeki konutlar için öğretmenevinde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kura çekimine geçildi. Törene kimi çocuğuyla kimi bebek arabasıyla kimi bastonuyla gelen aileler, büyük heyecan ve mutluluk yaşadı. Kurada 1 şehit yakını ailesine direk konut verilirken, 6 engelli bireye de kura çekiminde öncelik tanındı. Noter huzurunda çekilen kuralar sonucunda 119 adet 3+1 konut için büyük heyecan yaşandı. Konutun müjdesini cep telefonuyla oğluna veren Şükran Soylu, evin kendisine çıkmasıyla çok mutluluk duyduğunu ve 5 yıldır kirada kaldığını söyledi.

12 yıldan beri kirada oturduğunu ifade eden Gazi Ahmet Özdemir de, "TOKİ'de ismimin çıkmasından dolayı çok memnun oldum. 12 yıldan bu yana kiradaydım, ondanda kurtuldum ve çok memnunum" dedi.
Fatma Avcı ise, oğlunun kirada olduğunu, evi çok istediklerini belirterek, "Ben oğlumu zorla yazdırdım. Allah'a şükür çıktı. Oğlum, bodrum katı çıkmasından korkuyordu Allah'a şükür istediğim oldu. TOKİ olmasaydı o daireyi alamazdık" ifadelerini kullandı.
2 Şubat 2018 Cuma günü yayınlandı