- Muharrem İnce: “En Büyük Projem Huzur, Toplumumuza Huzur Gelecek”

ince konuşma

(KIRCAALİ) - Muharrem İnce: “En büyük projem huzur, toplumumuza huzur gelecek” KIRCAALİ
Şehit Lyon Cumhurbaşkanı 


- CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “En büyük projem huzur, toplumumuza huzur gelecek” dedi.
CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Bulgaristan'da konuştu.
İnce, “Türkiye’de barış ikliminin yeniden oluşmasını ve insanların birbirini yeniden kucaklamasını istiyoruz” dedi.
“En büyük projem huzur, toplumumuza huzur gelecek” diyen İnce, “Farkındaysanız 4 mayıs günü parti rozetini çıkarttım ben artık 81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım dedim. O günden bu yana parti rozeti takmadım. Çünkü tek olan şey bir gurubun olmaz. Cumhurbaşkanı tektir. Tek olan bir partiye ait olamaz bütün millete aittir” diye konuştu.
Gençliğin ekonomideki yerine değinen ince, “Dindar bir gençlik olmaları beni mutlu eder. Kindar bir gençlik asla olmayacak. İşte bu gençlikle ekonomide büyümemizi tamamlayacağız” şeklinde konuştu.
“Özgürlükçü demokrasi yanlısı bilime inanan hukuka inanan bir yönetim sadece Türkiye’de değil Kırcaali'deki akrabalarımızı hepsini mutlu edecek” diyen İnce, “Sizler Bulgaristan vatandaşlarısınız. Sizin göreviniz Bulgaristan’ı kalkındırmaktır. Ama bunu yaparken kimliğinizi asla unutmamalısınız. Sizin parmağınıza diken batsa bizim yüreğimiz yanar. Amacımız Türkiye'deki sıcak siyasetin içine çekmek değil. Türkiye'de her şeyi böldüler. Sizi de bölmeye çalışıyorlar ama bölünmeyin. Siz sakın bölünmeyin. Türkiye'de gönülleri, şehitleri bile böldüler.Birlikte başarabiliriz. Bölünmeye izin vermeyin. Hepinizi 24 Haziran'dan sonra Çankaya Köşkü'ne bekliyorum" dedi.

31 Mayıs 2018 Perşembe günü yayınlandı