Muğlalı vekil 90 yaşındaki annesi ile sandığa gitti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Muğla ' nın Ortaca ilçesinde oyunu kullandı. Muğla Milletvekili Erdoğan, Arıkbaşı Mahallesinde bulunan Aydınlar Ortaokuluna, 90 yaşındaki annesi Havva Erdoğan ve eşi Filiz Erdoğan ile birlikte geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Erdoğan Türkiye Devlet Bahçeli Milletvekili 


Milletvekili oğlu ile birlikte sandığa gelen 90 yaşındaki Havva Erdoğan, ilerleyen yaşına rağmen vatandaşlık görevini yapmanın mutluluğu içinde olduğunu ifade etti. 1004 numaralı sandıkta oyunu kullanan Mehmet Erdoğan ise, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ' nin gündeme getirdiği Anayasa değişiklik paketi, 21 Ocak tarihinde, Türkiye Büyük Millet Meclisinden geçti. Biz de kendi bölgemizde yaşayan vatandaşlara 18 maddeyi anlatmak için yoğun bir çaba sarf ettik. Bugün bizim sözümüz bitti, bugün milletimiz konuşacak. Türkiye için en iyi kararı milletimizin vereceğini inanıyoruz.” diye konuştu.

Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
16 Nisan 2017 Pazar günü yayınlandı