Muğla’da 15 Temmuz etkinlikleri düzenlendi

bisikletçilerin Marmaris'e hareket etmesi
Bisiklet Yarışı Bisiklet Turu Sivil Kıyafet Darbe Girişimi Şehit Aileleri 

-mezarlıkta şehitler için tören
-Şehit Bando Jandarma Başçavuş Ziya İlhan Dağdaş'ın annesinin ağlaması
-öğrencilerin gözyaşı
-Kuran-ı Kerim okunması
-dua
-şehitliklere karanfil bırakılması
-Marmaris su sporları gösteri

( MUĞLA )- 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2’nci yıldönümü kapsamında Muğla’da önce Menteşe-Marmaris bisiklet yarışının startının ardından şehitlik mezarlığı ziyaret edildi. Etkinliklerin Marmaris ayağında ise denizde Türk bayrakları ile su sporları ve Paraseailing gösterisi sunuldu. MUĞLA

- 15 Temmuz darbe girişiminin 2’nci yılında Muğla’da Menteşe ve Marmaris ilçelerinde etkinlikler düzenleniyor. Etkinlikler Muğla Cumhuriyet meydanında Menteşe-Marmaris arası bisiklet yarışlarının startının verilmesi ile başladı.
Vali Esengül Civelek tarafından verilen bisiklet turunun startının ardından Şehitlik Mezarlığı ziyaret edildi. Şehitlik ziyaretine Şehitlik Vali Esengül Civelek, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral İlker Özkan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, şehit aileleri, gaziler ve Türkiye’nin 81 ilinden gelen öğrenciler katıldı.
15 Temmuz Darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine sivil kıyafet ile Genelkurmay binası önünde şehit olan Bandocu Jandarma Başçavuş Ziya İlhan Dağdaş’ın annesi Bilsen Dağdaş gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Dağdaş’ın gözyaşlarına diğer illerden gelen konuk öğrenciler de gözyaşı dökerken, törende Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua okundu. 15 Temmuz etkinlikleri Menteşe’den sonra marmaris’te devam etti. Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz gecesi konakladığı Grand Yazıcı Case De Maris otelin önünde Marmaris Su Sporları Kooperatifleri sporcuları tarafından su sporları ve Paralailing gösterisi sunuldu.
15 Temmuz 2018 Pazar günü yayınlandı