Muammer Gülerden Hüseyin Aygüne Sert Tepki

İçişleri Bakanı Muammer Güler, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün polisler ile ilgili ''Hayır eşek demedim eşya dedim. Eşek en azından işe yarıyor'' sözlerine sert tepki gösterdi
Son Dizisi İçişleri Bakanı Muammer Güler Milletvekili Hüseyin Aygün 


ABD Büyükelçiliğindeki saldırı ile ilgili açıklama yaptığı sırada gazetecilerin Hüseyin Aygün'ün polislere yönelik sözlerinin hatırlatılması Muammer Güler'i çok sinirlendirdi.

Bakan Güler, 'Son derece çirkin, seviyesiz bir açıklamaydı. Polisimiz tabi ki eleştirilebilir ancak nezaket kuralları içerisinde. Polisimizin moral ve motivasyonunu bozmaya yönelik bu tür açıklamaların hangi amaçla yapıldığı ve kime hizmet ettiğini çok iyi biliyoruz. ' dedi.

İçişleri Bakanı Muammer Güler, bu beyanlarla ilgili Emniyet Genel Müdürlüğünün kurumsal anlamda suç duyurusunda bulunduğunu da ifade etti.

Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
1 Şubat 2013 Cuma günü yayınlandı