Motosiklette seyir halindeyken sürücü değiştirdiler... Trafikte tehlikeli hareket kamerada

Sahil yolunda seyretmeleri
Kırköy Sosyal Medya Sahil Yolu Yok Artık Motosiklet Sürücüsü 

-Arkadaşına değiştirmesini söylemesi
-Motosikletlinin arkasındakiyle yer değiştirmesi
-Kahkaha atmaları

( İSTANBUL -ÖZEL)- İstanbul’da motosiklet sürücüsünün yaptığı hareket “yok artık” dedirtti İSTANBUL

- Bakırköy sahil yolunda bir motosiklet sürücüsü, arkadaşının isteği üzerine seyir halindeyken arkasında oturak kişiyle yer değiştirdi. Yürekleri ağızlara getiren o anlar kask kamerasına yansıdı. Bakırköy sahil yolunda iki motosiklet sürücüsü seyretmeye başladı.
Bir süre sonra motosikletlilerden biri diğerine arkasındakiyle yer değiştirmesini istedi. Arkadaşının isteğinin kırmayan motosikletli maganda, seyir halindeyken arkasındakiyle yer değiştirdi. Yaptıkları hareketle yürekleri ağza getiren magandalar hem kendi hem de sürücülerinin canını hiçe sayarak trafiği tehlikeye düşürdü. Yaşananları kask kamerasıyla kaydeden diğer motosiklet sürücüsü ise o anları sosyal medyada paylaştı.
Yok Artık Hakkında
Birbirinden şaşırtıcı konuları, bilimsel teorileri, gizemli sırları, gözümüzün önünde olan ama göremediğimiz detayları, tarihin bilinmeyen yüzünü ve daha birçok gerçeği keşfetmeye hazırlanın. Size sürekli bir şaşırtma efekti verdirecek, Dilara Sayan’ın muhteşem sunumuyla ekrana kilitleneceğiniz “Yok Artık” tazelenmiş ve dinamik içeriğiyle yakında Beyaz TV’de…...
devamı
9 Mart 2020 Pazartesi günü yayınlandı