Motosikletli kuryeler 19 Mayıs için kortej yaptı

Motosikletliler hareket ederken
Dera Çocuk İstismarı 

-Çağdaş Yavuz ile röportaj
-Sohbet eden kuryeler
-Motosiklet koruma kostümlü çocuk Batuhan
-Genel ve Detay

( ANKARA ) ANKARA

- Tüm Anadolu Motosikletli Kuryeler Federasonu (TAMKF), 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla toplanarak kortej yaptı. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, toplanma yeri olarak Sıhhiye'yi belirleyen TAMKF, orada birleştikten sonra kortej yaparak Anıt Park'a doğru hareket etti. Yaşlısından gencine, kadınından erkeğine bütün yaş gruplarının bulunduğu etkinlikte kuryeler motosikletlerini Türk bayraklarıyla donattı. Sabah saatlerinde gerçekleşen etkinliğe 500 motosikletli kurye katıldı.
Etkinliği organize eden TAMKF Başkanı Çağdaş Yavuz, "Bugün burada toplanmamızın sebebi, 100 yıl önce Samsun'da başlattığı Kurtuluş Mücadelesi'ni anmak. Ankara'da motosikletli kuryeler olarak hiçbir zaman bugünün unutulmayacağının sözünü vermek için toplandık" diye konuştu.
Ayrıca çocuk istismarına dikkat çeken Yavuz, "Toplanma sebebimizin ikinci bir amacı daha var. Son zamanlarda artan çocuk istismarı konusunda tepkimizi vermek için toplandık. Çocuk istismarına, Tüm Anadolu Motosikletli Kuryeler Federasyonu olarak tepkimizi vermek için toplandık" ifadelerini kullandı. Babasıyla beraber 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlamaya gelen minik Batuhan ise, "Bugün 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı olduğu için motorlarla burada toplandık. Bizim için toplandık. Motorlarla beraber sürüş halinde gideceğiz" şeklinde konuştu.

19 Mayıs 2019 Pazar günü yayınlandı