Motorcular şehitler için direksiyona geçti - ÇANAKKALE

- Türkiye Motosiklet Platformu ile Çanakkale 18 Mart Motosiklet Derneği üyelerinin Eceabat'a gelişleri - Şehitler Abidesinde şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması - Mevlid - i şerif okunması ve duaların edilmesi - Türkiye Motosiklet Platformu Başkanı Zafer Fatih Özsoy ile röportajMotorcular şehitler için direksiyona geçti - Türkiye Motosiklet Platformu ile Çanakkale 18 Mart Motosiklet Derneği tarafından "Şehitler Bizi Bekler" sloganıyla bu yıl 4'üncüsü düzenlenen etkinlik yaklaşık 3 bin katılımcıyla gerçekleştirildiÇANAKKALE (AA) - Türkiye Motosiklet Platformu ile Çanakkale 18 Mart Motosiklet Derneği tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Şehitler Bizi Bekler" organizasyonuna yaklaşık 3 bin motosikletli katıldı.
Geceyi Çanakkale 'de geçiren motosikletliler feribot ile Eceabat ilçesine geçti, ardından konvoy halinde Şehitler Abidesi'ne ulaştı.Burada Türk bayrağı açarak saygı duruşunda bulunan binlerce kişi İstiklal Marşı'nı söyledi.

Okutulan mevlidin ardından şehitler için dua eden motosikletliler, yarımadadaki şehitlikleri ve anıtları ziyaret etti.Türkiye Motosiklet Platformu Başkanı Zafer Fatih Özsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdikleri etkinliği başarıyla tamamladıklarını söyledi.

Etkinliğe Türkiye'nin birçok şehrinden motosikletlinin katıldığını ifade eden Özsoy, "Binlerce arkadaşımız tarihi yarımadadaki şehitliklere geldi. Hava durumu ne olursa olsun şehitlerimiz için her zaman burada olacağız. Çanakkale şehitlik sürüşüne katılmanın haklı gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Burada bulunmaktan, şehitlerimizi şükranla anmaktan gururluyuz." dedi.

Şehitlikler Saygı Duruşu Muhabir Tarihi Yarımada Direksiyon 

11 Mart 2018 Pazar günü yayınlandı