Minik yüzücüler 23 Nisan için yarıştı

yüzen sporcu çocuklar detay
Yüzme Yarış Öğrenciler Kurbağa Yüzme Yarışı 

-yüzmeye hazırlanan çocuklar detay
-yarışlardan detay
-seyirciler veliler detay
-detaylar

( BURSA -HD) BURSA

- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri Yüzme Yarışı 11 kulüp 338 sporcunun katılımıyla Fethiye Spor Kompleksi Yüzme Havuzu'nda yapıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yarışları düzenlendi.
Yarışlara Bursa genelinde toplamda 11 kulüpten 338 sporcu katıldı.
8-9 yaş aralığındaki sporcular kelebek, sırt üstü, kurbağalama, serbest stiller, ve bayrak yarışları gibi çeşitli yüzme kategorilerinde kıyasıya mücadele etti. Ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından yarışmaya katılan tüm sporculara teşvik madalyası ve katılım sertifikası verildi.
Yarışmaya katılan öğrenciler 23 Nisan'da böyle bir etkinliğin düzenlenmesini ve bu yarışmaya katıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.
Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Dergah Alkan," Bu gün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz. Tesisimizde bulunan 338 çocuğumuz için yüzme yarışı düzenledik. Büyükşehir Belediyesi olarak 8 havuzumuz mevcut bu havuzları yaz kış kullanmak üzere yaklaşık 10 bin öğrenciye hizmet vermekteyiz. Ve bu gün 338 sporcumuz yarışıyor. Her sporcumuza ayrı ayrı madalya takdim edeceğiz" dedi.

22 Nisan 2018 Pazar günü yayınlandı