Minik İrem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı göremeyince ağladı

Dede Ramazan Kalınsazlıoğlu'nun çektiği ağlama görüntüsü
Sosyal Medya Yarış Toplantı Gözyaşı İstiklal 

-İlçe binasında okuduğu İstiklal Marşı, Minik İrem Nur Çırakoğlu röportaj
-dede röportaj
-anne röportaj
-istiklal marşını okuması

( ÇORUM -HD) ÇORUM

- Çorum'da 6 yaşındaki İrem Nur Çırakoğlu, önceki gün AK Parti İl Kongresi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek için gittiği kongrede sesini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a duyuramayınca gözyaşlarına hakim olamadı. Çorum'da geçtiğimiz Pazar günü yapılan AK Parti Olağan İl Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sesini duyuramayan İrem Nur Çırakoğlu gözyaşlarına boğuldu. "Cumhurbaşkanımıza Afrin operasyonuna katılan askerlerimize destek amacıyla ezbere bildiğim İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okuyacaktım" diyen minik İrem, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sesini duyuramayınca hayallerine kavuşamadı. Dede Ramazan Kalınsazlıoğlu ise torunu İrem Nur'un gözyaşı döktüğü o anları videoya kaydederek sosyal medyada yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini ve sesini duyuramayınca çok üzüldüğünü belirten 6 yaşındaki İrem Nur, "Okulumda düzenlenen yarışmada İstiklal Marşı'nı en güzel okuyanlardandım. 10 kıtasını ezbere biliyorum. Dedem beni AK Parti'nin haftalık ilçe toplantısına götürdü. Orada AK Parti İlçe Başkanımıza İstiklal Marşımızı okudum. Daha sonra dedeme, 'Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum, onu görmek istiyorum' dedim ve beni Çorum'da yapılan toplantıya götürmesini istedim. Spor salonunda arka sıralardaydım. Çok bağırdım ancak sesimi duyuramadım. Bunun içinde çok üzüldüm, saatlerce ağladım" dedi.
Torununun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini söyleyen dede Ramazan Kalınsazlıoğlu ise, "Torunum Reisi çok seviyor. Bana onu görmek, İstiklal Marşı'nı okumak istiyorum deyince kıramadım. Çorum'da yapılan kongreye götürdüm. Arka sıralarda olduğumuz için torunum çok bağırdı ancak sesini duyuramadı. Bende o sırada videosunu çektim. Kongreden sonra Sungurlu'ya gelene kadar ağlamaya devam etti" şeklinde konuştu.
Anne Elif Çırakoğlu, kızının bu durumdan dolayı çok üzüldüğünü belirterek, "Kızım eve üzgün gelince Cumhurbaşkanımıza mektup yazıp gönderdim. Kızım Cumhurbaşkanımızla tanışmak, ona ezberlediği İstiklal Marşı'nı okumak istiyor" ifadelerini kullandı.
31 Ocak 2018 Çarşamba günü yayınlandı