Mimarlar Odası ve Tabipler Odası'ndan tarihi çark

' Asbest tehlikesi var ' diye Ankaralıları korkutan iki meslek odası bugün ' panik yapmayın tehlike yok ' dedi.
Belediye Başkanı Melih Gökçek Tezcan Karakuş Candan Tabipler Odası Mimarlar Odası 


Mimarlar Odası ve Tabipler Odası, Ankara Maltepe'de havagazı fabrikasının söküm işlemleri başlarken paniğe yol açan asbest tehlikesi iddiasını ortaya atmış yanıt Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten gelmişti.

Gökçek öyle bir riskin olmadığını belgelerle açıklamasına rağmen iki oda panik oluşturan açıklamalarına devam etmişlerdi fakat bugün yaptıkları açıklamayla çark ettiler.

Mimarlar Odası ve Tabipler Odası bugün ortak basın toplantısı düzenledi. Beyaz Haber ekibinin de orada olduğunu fark eden oda temsilcileri büyük panik yaşadı. Soru sormak isteyen gazetecileri terslediler. Sorular karşısında sıkışan Ankara Mimarlar Odası Başkanı Tezcan Karakuş Candan çareyi iyi şakaya vurmakla buldu.

Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
6 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlandı