Michael Jackson'un Kardeşi İstanbul'da

Michael Jackson'un kardeşi Jermaine Jackson, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Jackson, Büyükçekmece'yi çok beğendiğini söyledi.
Michael Jackson Belediye Başkanı Unesco Hollywood 


Başkan Akgün, Michael Jackson'un kardeşi Jermaine Jackson'u Büyükçekmece'de ağırladı. Başkan Akgün, Jermaine Jackson'a belediyeyi gezdirerek Büyükçekmece'yi anlattı. Jackson, ' Büyükçekmece'yi sıklıkla ziyaret edeceğim. İstanbul'da gezdiğim en güzel yerlerden birisi de Büyükçekmece. Bence Türkiye'nin Beverly Hills'i Büyükçekmece'dir ' dedi.
Uluslararası Kültür ve Sanat Festivaliyle dünyaya adını duyuran Büyükçekmece'yi ve festivali çok merak ettiğini belirten Jackson, ' Çocukların katıldığı bir festivali çok önemli ve faydalı buluyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz, onlara yatırım yapmalı destek olmalıyız. Bende bu doğrultuda Afrikalı çocuklar için bir çocuk hastanesi yaptıracağım ' şeklinde konuştu.

JACKSON'UN ÖZEL EŞYALARI BÜYÜKÇEKMECE'DE SERGİLENECEK

Michael Jackson'ın özel eşyalarını özel bir sergiyle Büyükçekmece'de sergileneceğini duyuran Jermaine Jackson, ' Kardeşimin hayatında büyük önem taşıyan kişisel eşyalarının sergileneceği sergiyi Amerika'dan sonra Büyükçekmece'de sanat severlerin beğenisine sunacağız ' diye konuştu.

Jermaine Jackson gibi dünyaca tanınan isimleri Büyükçekmece'de ağırlamaktan duyduğunu memnuniyeti dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de şunları söyledi;

' Hollywood benzeri stüdyolar yapılacağını söyleyince çok heyecanlanan Jackson'ı Unesco ödüllü Büyükçekmece'ye davet ettim. Büyükçekmece'de dünyaca ünlü sanatçıları ağırlamaya ve Büyükçekmece de birbirinden güzel, kaliteli filmler çekilmesine olanak sağlayarak Büyükçekmece'yi cazibe merkezi haline getireceğiz. '
25 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı