MHP Lideri Bahçeli, Yüzüğünü Ararken Yakalandı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, katıldığı bir iftar yemeğinde sevenleriyle tokalaştığı sırada, Osmanlı'dan Türkiye Cumhuriyeti'ne motifler taşıyan gümüş yüzüğünü düşürdü. Bahçeli'nin kendi tasarımı olan yüzüğünü el çabukluğuyla yerden alması dikkatlerden kaçmadı.
Kadir Gecesi Odabaşı Atatürk Raşit Zengin Mevlüt Karakaya 


Gölbaşı Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde bu yıl ikincisi düzenlenen iftar programının ikincisi Mogan Gölü Atatürk Sahil Parkı'nda yaklaşık 10 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Sağanak yağmura rağmen yoğun ilgi gören iftar yemeğine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, eski Milletvekili Abdurrahman Küçük, Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcilerinin ile vatandaşlar katıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yemeğin ardından yaptığı konuşmada, ' Bir Ramazanı daha geride bırakmaya hazırlandığımız bugünde tüm vatandaşlarımızın aklaşan Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramını tebrik ediyorum ' dedi.

Odabaşı, hep birlikte dolu dolu bir Ramazan geçirdiklerini belirterek, ' Bir Ramazanın manevi atmosferini teneffüs ederken eğlenerek, sohbet ederek, göl kenarında sinema keyfinin tadını çıkararak, her gün bir iftar sofrasında buluşarak bir araya geldik. Şimdi küçüklere sevgiyle yaklaşıldığı, büyüklerin hürmetle anıldığı bu güzel bayram günlerine kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Mübarek Ramazan Bayramının değerli Gölbaşılı hemşehrilerimize hayırlara vesile olması ümidiyle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum ' şeklinde konuştu.

BAHÇELİ, KENDİ TASARIMI OLAN GÜMÜŞ YÜZÜĞÜNÜ DÜŞÜRDÜ

MHP Lideri Bahçeli, iftar yemeğinin verildiği Sahil Parkı'na aracından inip yürüdü. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bahçeli, onlarla tek tek tokalaşırken, elini öpen çocuklarla sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Sevenleriyle tokalaştığı sırada parmağındaki yüzüğün yere düştüğünü fark eden Bahçeli, eğilerek gümüş yüzüğünü yerden alması dikkatlerden kaçmadı. Kendi tasarımı olduğu bilinen gümüş yüzüğün Osmanlı'dan Türkiye Cumhuriyeti'ne motifler taşıdığı ve ' Anadolu'nun kader çizgisi ' ni temsil ettiği öğrenildi.
12 Ağustos 2012 Pazar günü yayınlandı