Meydanları mesken tutan güvercinleri zabıta besledi

Kuşları besleyen zabıta memuru görüntü
Ülker Zabıta Memuru Mısır Zabıta Hayvan 

-Detay görüntüler
-Röportaj

( İSTANBUL )-Yiyecek bulmakta zorlanan güvercinleri zabıta besledi İSTANBUL

- Esenler Belediyesi Zabıta Ekipleri Dörtyol Meydan’da, aç kalan güvercinlere yiyecek ve su vererek besledi. Zabıta ekiplerinden Abdülkerim Gülyüz, “Kuşlar burada bizi bekliyorlar zaten bizde geldiğimiz zaman yemlerini ve sularını koyuyoruz” dedi.
Esenler’de yaşayan her canlıya değer veren Esenler Belediyesi Zabıta Ekipleri’nden Abdülkerim Gülyüz, Dörtyol Meydanı'ndaki güvercinleri besledi. Düzenli olarak bölgedeki güvercinleri besleyen Gülyüz, belediye ekiplerinin ve vatandaşların da meydanda yem arayan kuşları beslediğini belirtti.
Diğer çalışma arkadaşlarının da kuşları beslediğini söyleyen Gülyüz, “Kuşlar burada bizi bekliyorlar zaten bizde geldiğimiz zaman yemlerini ve sularını koyuyoruz” dedi.
“Kuşlar burada bizi bekliyorlar zaten bizde geldiğimiz zaman yemlerini ve sularını koyuyoruz” Belediye ekiplerinin kuşları beslediğini söyleyen zabıta memuru Abdülkerim Gülyüz, “Günlük olarak güvercinleri besliyor ve sularını koyuyoruz. Kuşlar burada bizi bekliyorlar zaten bizde geldiğimiz zaman yemlerini ve sularını koyuyoruz. Vatandaşlarımızda memnun oluyorlar. Bazen onlarda buğday ve mısır getiriyorlar. Ben olmasam da diğer arkadaşlar burada güvercinleri besliyor. Belediye ekipleri de burada hayvanları besliyor” dedi.

19 Temmuz 2020 Pazar günü yayınlandı