Metrelerce yükseklikte tehlikeli budama yürekleri ağza getirdi

Ağacın üstüne çıkıp budama yapan gencin görüntüsü

( GAZİANTEP )- Yaklaşık 10 metre yükseklikteki ağacı budayan genç, can güvenliğini hiçe sayıp ağaçta telefonla konuştu GAZİANTEP
Can Güvenliği Efes Güvenlik Önlemi Cep Telefonu Kışla 


- Gaziantep’te hiçbir güvenlik önlemi almadan yaklaşık 10 metre yükseğe çıkan bir genç, ağacı budamaya çalıştı. Can güvenliği için hiç bir tedbir almayan gencin zaman zaman ise ağaçta telefonla konuşması yürekleri ağza getirdi. Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bir iş yerinin önündeki yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki ağaca, elinde testere ile birlikte tırmandı. Hiç bir güvenlik tedbiri almadan dalları budayan genç, zaman zaman ise vatandaşlara korkulu anlar yaşattı. Ölümle burun buruna olan genç, zaman zaman ağaca tutunmakta zorluk yaşadı. Tehlikeye rağmen rahat tavırları dikkat çeken genç, zaman zaman ise ağaçta cep telefonu ile de konuştu.
Çevredekilerin meraklı ve korkulu bakışları arasında konuşmasını sürdüren genç, telefonu kapatıp cebine koyduktan sonra da işine devam etti. Akıllara durgunluk veren olayda burnu bile kanamayan genç, ağaçtan indikten sonra çevredeki vatandaşlar rahat nefes aldı.
31 Mart 2018 Cumartesi günü yayınlandı