Metin Yüksel'i kim ölldürdü?

Beyaz Tv ekranlarında dün gece yine bir ilk yaşandı. 1979 yılında öldürülen İslamcı Metin Yüksel'in katilleri olduğu iddia edilen MHP'li İhsan Barutçu ve ve Ali Bilir'le Dinamit programında canlı yayında karşı karşıya geldi.
Latif Şimşek İhsan Barutçu Metin Yüksel Ali Bilir Beyaz Tv 


Moderatörlüğünü Latif Şimşek'in yaptığı Dinamit programında Metin Yüksel cinayetinin tarafları canlı yayında karşı karşıya geldi.

O KURŞUNU SIKAN CEZA ALMADI

Metin Yüksel'i kendisinin öldürmediğini söyleyen Barutçu ' O kurşunu sıkan ceza almadı. Eğer yüreğiniz soğuyacaksa, deyin ki gelin şurada kafanıza sıkacağız... Gitmeyen İhsan Barutçu şerefsizdir. ' dedi.

ÖLDÜRENLERE YARDIM ETTİ

Katledilen Metin Yüksel'in kardeşi Müfit Yüksel ise canlı yayına telefonla bağlanarak, ağabeyinin katili olduğu iddia edilen İhsan Barutçu'yla canlı yayında yüzleşti. Müfit Yüksel, İhsan Barutçu'nun yalan söylediğini ve gerçekleri gizlediğini ifade ederken ' İhsan Barutçu kardeşini öldüren kişilere yardım etti. Ateş eden Ali Bilir'dir. ' dedi.

METİN YÜKSEL'İ BEN ÖLDÜRMEDİM

Programda adının geçmesi üzerine canlı yayına telefonla katılan Ali Bilir, Latif Şimşek'in ' Metin Yüksel'i siz mi öldürdünüz? ' sorusuna ' Ben öldürmedim ' yanıtını verdi. Ali Bilir, Metin Yüksel'i öldüren kişinin kim olduğu sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

İHSAN BARUTÇU CANLI YAYINDA FENALAŞTI

Öte yandan MHP'li İhsan Barutçu canlı yayında fenalaşırken, programa devam edemedi.

BEYAZ GAZETE


Latif Şimşek Hakkında
Latif Şimşek 01.05.1963 yılında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokulu Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bitiren Latif Şimşek, 1982 Yılında Ankara Merkez imam Hatip Lisesi (Şimdiki Tevfik İleri İmam Hatip Anadolu Lisesi) ni bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek okulu’na girdi. 1987 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğinde muhabir olarak çalışmaya başladı. Polis-adliye muhabirliğinden baş...
devamı
3 Ekim 2015 Cumartesi günü yayınlandı