Metin Külünk canlı yayında kaymakamı aradı, ortalık karıştı

Beyaz Tv'de ekrana gelen Dinamit programı dün gece yine ilginç anlara şahit oldu. Programın moderatörü Latif Şimşek, kendisine bir izleyicisi tarafından mektup yazıldığını ve bu mektupta Edremit Kaymakamı'nın kendisini makamdan kovduğunu belirtildiğini söyledi.
Latif Şimşek Rasim Ozan Kütahyalı Türkiye Metin Külünk Beyaz Tv 


VATANDAŞI MAKAMDAN MI KOVDU

Konuyla ilgili Edremit Kaymakamı'nın 3 kere aradığını ancak, kaymakamın telefonunu açmadığını söyleyen Latif Şimşek 'Sekreterine de numaramı bıraktım ama henüz bir dönüş olmadı.' dedi.

BAĞLAYIN BANA KAYMAKAMI

Bunun üzerine Ak Partili vekil Metin Külünk'te büyük bir hassasiyet örneği göstererek sorunun çözümü için, canlı yayında danışmanını ararken ' Balıkesir Edremit Kaymakamı'nı bana bağlayın' dedi.

Aradan geçen bir saat sonra Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Metin Külünk'ü aradı. Metin Külünk, Kaymakam Erguvan'a durumu anlatırken, Erguvan o vatandaşı tanımadığını belirtti.

ARTIK HİZMETKAR BİR TÜRKİYE VAR

Kaymakam Abdulhamit Erguvan'ın sesini yükseltmesi üzerine sinirlenen Rasim Ozan Kütahyalı ise 'Artık vatandaşın emrindesiniz. hizmetkar bir devlet var artık. Hiç bir kaymakam, hiç bir vali hiç kimseye güvenmesin. Artık eski Türkiye yok.' dedi.

BEYAZ GAZETE
Latif Şimşek Hakkında
Latif Şimşek 01.05.1963 yılında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokulu Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bitiren Latif Şimşek, 1982 Yılında Ankara Merkez imam Hatip Lisesi (Şimdiki Tevfik İleri İmam Hatip Anadolu Lisesi) ni bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek okulu’na girdi. 1987 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğinde muhabir olarak çalışmaya başladı. Polis-adliye muhabirliğinden baş...
devamı
Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında
Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Derin Futbol, Ve Gol, ve Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe programlarında yorumcudur. Kütahyalı, Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008'den itibaren Kanal T'de anahaberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 içinde Kanal T'den ayrıldı ...
devamı
31 Ocak 2015 Cumartesi günü yayınlandı