Şanlıurfa'da bomba paniği

Seyyar satıcının bıraktığı valiz şüphe üzerine fünye ile patlatıldı
Bomba Paniği Bomba İmha Uzmanı Güvenlik Önlemi Şüpheli Valiz Bomba İmha Uzmanları 

-Valizin fünye ile patlatılması kameraya yansıdı
-Vatandaşlardan genel detaylar
-Güvenlik çember
-polisin güvenlik önlemi alması
-Vatandaşların açıklamaları
-Genel detay ve görüntüler

( ŞANLIURFA )- Seyyar satıcının bıraktığı valiz şüphe üzerine fünye ile patlatıldı- Valizin fünye ile patlatılması kameraya yansıdı ŞANLIURFA

- Şanlıurfa’da bir konukevinin önüne seyyar satıcı tarafından bırakılan şüpheli valiz, bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatıldı. Valizin fünye ile patlatılması kameraya yansıdı. Haliliye ilçesinde bulunan bir konuk evinin önüne henüz ismi öğrenilemeyen bir seyyar satıcı, iddiaya göre öğle saatlerinde valizini bırakıp gitti. Çevredeki esnafın tedirginliği üzerine durum polise bildirildi.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis, vatandaşları uzaklaştırarak bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Daha sonra bölgeye gelen bomba imha uzmanları valiz üzerinde ve çevresinde inceleme yaptıktan sonra şüpheli valizi fünye ile patlattı. Valizin fünye ile patlatıldığı anlar kameraya yansıdı. Fünye ile patlatılan valizden yiyecek ürünleri, çocuk şemsiyeleri, elbiseler ile çok sayıda poster olduğu görüldü.
Çevredeki esnaf ve vatandaşlar da rahat bir nefes aldı. Yaklaşık yarım saat trafiğe kapanan yol tekrar ulaşıma açıldı. Çevre esnafı çantasını bırakan seyyar satıcıya tepkilerini dile getirdi.
1 Mart 2020 Pazar günü yayınlandı