Memur-Sen Genel Başkanı Hakkari’de ABD’ye yüklendi

Genel başkanın gelişi
Toplantı 28 Şubat Yansıma 12 Eylül Helikopter 

-Eğitim Bir-Sen başkanının kısa konuşması
-Genel Başkan Yalçın’nın konuşması

( HAKKARİ ) HAKKARİ

- -Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, Hakkari Memur-Sen İl divan toplantısına katıldı Hakkari’de bir dizi temaslarda bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Atatürk Kültür Merkezinde düzenlene Memur-Sen il divan toplantısına katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda konuşan Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Sefer Özatak içinde bulunduğu sorunları dile getirirken, Memur-Sen Hakkari İl Başkanı Veysel Çitçi ise Hakkari’ye teşrif eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Hakkari’de görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Burada konuşan Konfederasyonu Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Türkiye’ne 1 milyonun üzerinde üyelerinin bulunduğunu belirterek, üye sayılarının ise her geçen gün arttığını söyledi.

Geçmişten günümüze ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara de değinen Genel Başkan Yalçın Mısır, Libya, Irak ve Suriye’den örnekler vererek İngiliz, İsrail ve ABD’nin ülkemiz üzerindeki oyunları hakkında bilgi verdi. -ABD’nin ne yaptığını herkes biliyor sizde bilin Yalçın,” Terör örgütlerine bin 300 tır silah alan verenler, incirlikte kalkan uçak ve helikopterlerle silah atanları bir tiyatro sahnesi gibi bunları bilmek zorundayız. Bundan sonra da bunlar devam edebilir ama asla bu ülkede ruhu dışarıda insanları dışarıda kullanan lejyonerleri asla önemsiz bırakmayacağız. Menderesi asanlar, 12 Martta farklı bir görüntü ile gelenler af edildi. 12 eylülde gelenler bir gün önce ABD’ye edenler dikkat edin endişeye gerek yok bizim çocuklar demişlerdir bir gün sonra ABD Dışişleri Bakanı bizim çocuklar başardı demişti. 28 şubatta yola çıkanlar yine onların çocukları idi” dedi.
-Hakkari artık nefes alıp veriyor Hakkari’ye de değinen Başkan Yalçın,”Hakkari’yi çok gelişmiş ve dönüşmüş gördüm. Aradan geçen zaman içerisinde Hakkari bir defa şehir yolunda çok önemli adımların atıldığını görüyorum. Daha öne şehrin de bir yolculuk yaptığımda ben burada bir hizmetin devlete gelen bütçenin alana yansımadığını sahaya yansımadığını görmüştüm. Şuan şehre girdiğinizde şehirde sizi karşılayan asfaltlar, ortadaki refüjlere kadar ışıklandırmasından her şeye kadar ve alt yapıya kadar birçok çalışmanın olduğu gözüküyor. Bugün kayyum olarak görev yapan başkana bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ettim. Çünkü şehir nefes alıp veriyor. Hakkari bu hizmeti hak ediyor ve bu hizmetlerin devam olması gerekiyor. Hakkari halkı nefes almayı hak ediyor” şeklinde konuştu.
Gece geç saatlerde sona eren toplantının ardından Hakkari Evinde yüzlerce kişiye yemek verildi.

13 Mart 2018 Salı günü yayınlandı