Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “15 Temmuz Köprüsü, vatanını satanların düştüğü sırattır”

Ali Yalçın'ın Açıklaması
Şehit Takva Dirayet Darbe Girişimi Şili 

-Şehitlerinin fotoğraflarının olduğu flemalar

( İSTANBUL -HD)- Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “15 Temmuz Köprüsü, vatanını satanların düştüğü sırattır” İSTANBUL

- 15 Temmuz Şehitler Anıtı önünde açıklama yapan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “15 Temmuz Şehitler Köprüsü, vatanını koruyanların geçtiği, vatanını satanların düştüğü sırattır” dedi.
15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıl dönümü nedeniyle Memur- Sen Genel Başkanı ve üyeleri 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nın önüne gelerek açıklama yaptı. “FETÖ’nün ihanetini unutmadık” Memur Sendikaları Konfederasyon Başkanı Ali Yalçın konuşmasında, “15 Temmuz’un ikinci yıldönümünde bir aradayız. Milletin dirayetini, FETÖ’nün ihanetini de unutmadığımızı, unutturmayacağımızı da haykırmak için buradayız. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, o gün yaşananları bütün çıplaklığıyla vecd eden bir mekandır. Bu köprünün bir tarafında FETÖ’nün hainliği, vahşiliği tescilledi. Bir tarafında ise milletin evlatlarının iman ve takvasından neşelenen yiğitliği, şehitliği ve gaziliği tarihe kaydedildi” dedi.
“Bu köprü, vatanını satanların düştüğü sırattır” Yalçın 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 2 yıl geçtiğini belirterek, “Bu köprü 15 Temmuz’u anlamak ve anlatmak isteyenler için sayfa sayfa okunması gereken bir kitaptır artık. Bu köprü vatanı koruyanların geçtiği, vatanını satanların düştüğü sırattır” ifadelerini kullandı. Ellerinde şehitlerin fotoğraflarını taşıdılar Ellerinde şehitlerin fotoğraflarının bulunduğu flamaları taşıyan Memur- Sen Konfederasyonu üyeleri, “Unutmadık, unutmayacağız” yazılı pankart açtılar. “Vatan için öldünüz, kalplere gömüldünüz” diye bağıran vatandaşlar, şehitler için dualar ederek anıttan ayrıldı.
15 Temmuz 2018 Pazar günü yayınlandı