Melih Gökçek’ten Ankara Bulvarı açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Habertürk ekranlarında canlı yayın konuğu oldu. Gökçek'in gündeminde Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması vardı.
Belediye Başkanı Bilirkişi Bilirkişi Raporu Melih Gökçek Mimarlar Odası 


Kararın altında imzası olan bilirkişilerin Ankaralı olmadığına dikkat çeken Gökçek, şunları söyledi:

“Bilirkişiler anıtın olduğu tepeye çıktılar ve seyrettiler. O tepeden seyredilerek burayla ilgili karar verilemez. Bilirkişilerin tamamına yakını İstanbul'dan geldi. Bir tane Ankaralı bilirkişi var. Ankaralı bilirkişi Gazi Üniversitesi'nden bizim lehimize karar verdi ve bu yapılan işlerin doğru olmadığını teker teker muhalefet şerhinde ortaya koydu.

İddia ediyorum Ankara'nın semtlerinden haberleri yoktur. Bu yollar nereyi nereye bağlar bunu bilmezler. Geldi bilirkişi raporu verdiler.

Vatandaşlar bu iş uzarsa mevcut olan sıkıntılarını hem Mimarlar Odası hem de bilirkişilere dava açarak tazmin edebilirler.'
Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
17 Ağustos 2015 Pazartesi günü yayınlandı